NI LEDI GAGA JOJ NIJE ODOLELA: Crvenim tepihom prošetala najpoželjniju frizuru sezone

Ledi Gaga nije odelola najnovijem trendu kada je kosa u pitanju, pa smo na poslednjem pojavljivanju imali prilike da je vidimo sa trendi bixie frizurom.

Ledi Gaga 0643884731.jpg
Profimedia 

Nakon evropske turneje, ekipa filma "House of Gucci" stigla je u Ameriku, a na njegovoj svečanoj premijeri u Los Anđelesu najveću pažnju i ovoga puta osigurala je Ledi Gaga.

Glumica i pevačica na crvenom tepihu sada je osvanula s potpuno novim izgledom u znaku hit frizure bixie, a koja predstavlja stajliš kombinaciju boba i kratke pixie frizure.

Da li je reč o perici ili hrabrom postupku Ledi Gage još uvek je nepoznanica, ali svoju značajno kraću frizuru odlučila je da posebno istakne dramatičnim make-upom u paru s dijamantskim nakitom i svetlucavom haljinom.

ledi gaga
Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Top haljina u kojoj se Gaga pojavila na crvenom tepihu u Los Anđelesu delo je modne kuće Valentino. Ova frizura u zadnje vreme apsolutni je hit u svetu, a Gaga je Poznata po tome što itekako prati trendove. 

Poznati strani frizeri ističu više prednosti ove nove hit frizure, a neke od njih su da bixie savršeno funkcioniše na svim teksturama kose i može se stilizovati da se uklapa upravo u vaš stil, u zavisnosti od oblika lica i tipa kose.  

Bixie je kraća frizura nego bob, a opet duža od klasičnog pixie-a, što znači da je kosa šišana stepenasto, a njeni pramenovi okružuju lice sve do klasične bob dužine.

Inače Ledi Gaga je neko ko voli da eksperimentiše kada je izbor frizura u pitanju, a sve njene promene pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Ledi Gaga kosa

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši