IDEALNA FRIZURA ZA SAMO 2 MINUTA? Da moguće je! Uz minimalno truda do sjajnog izgleda vaše kose 

Razbarušeni rep s laganim talasima može da bude super frizura za svaki dan, kao i za posebne prilike, a najbolje od svega je što ovu frizuru možete da napravite za samo dva minuta.

Instagram 

Visoki rep više nije rezervisan samo za sportske i ležerne prilike, već je postao omiljna frizura za  svaki dan, kao i u svečanijim prilikama.

Jednu od omiljenijih frizura Anastasije Ražnatović pronašli smo na TikToku, a napravićete je za samo par minuta.

Naime, šminkerka Ema Čen ima idealne savete za savršen rep, a često svoje pratioce oduševi jednostavnim trikovima koji garantuju sjajan izgled. Prednost njenih videa je ta što u svakom tutorijalu pokazuje korak po korak, pa tako svako od nas može i u kućnim uslovima da postigne gotovo isti izgled.

Za rep koji je osvojio društvene mreže potrebna su vam samo dva minuta - dakle treba uložiti minimalno truda da bi se postigao maksimalan wow-efekt.

visok rep
Instagram 

Za početak, na lagane talase nanesite sprej za volumen koji će se pobrinuti da sve "stoji na mestu". Zatim, umesto da kosu češljem začešljate iza, koristite prste kako biste kosu zavezali u rep.

Pripazite da frizura ne bude "zalizana", već se poigrajte s volumenom. Ema je pokazala odličan trik s ukosnicama i gumicama za kosu.

Dve ukosnice je zakačila na gumicu za kosu - jednu je zakačila odmah, zatim gumicom vezala rep i zakačila drugu ukosnicu.

Nakon što formira rep, Ema izvlači nekoliko pramenova kako bi postigla razbarušen efekt, a zatim kreće na završni korak koji daje šik efekat. Nekoliko pramenova ostalo je slobodno, a šminkerka je zatim njima omotala rep, kako se gumica ne bi videla.

Ovakav rep ima teksturu i volumen, a nakon nekoliko pokušaja, frizura će biti gotova za samo dva minuta, idealno za užurbana jutra.

kosa
Shutterstock 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši