Glumica Džesika Alba, po mišljenju mnogih jedna je od nazgodnijih slavnih dana, poslednjim izdanjem na plaži iznenadila je mnoge i izazvala lavinu komentara.

Naime, Džesika Alba je uslikana na plaži u Meksiku u društvu supruga. Paparaci su je uslikali tokom odmora dok je ronila sa partnerom, a zatim se sunčali i opuštali uz piće, međutim, glumica se zbog jednog detalja našla na meti kritika.

Naime, Alba je na sebi imala gornji deo bikija, a dole biciklistički šorts, što je mnogima zasmetalo. Glumičini fanovi smatraju da Džesika ima savršeno telo i da ne treba da nosi model nalik ovome i krije svoje obline.

"Najbolja guza Holivuda se krije, a pokazuju plastiku", "Zašto si to obukla?", "Skini te biciklističe", samo su neki su od komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džesika Alba

Podsetimo, Džesika Alba je 2012. godine pokrenula novi biznis i nedavno izašla na berzu i zaradila dobru svotu novca. Radi se o kompaniji koja se bavi prodajom proizvoda za decu poput pelena kao i prirodnih proizvoda za lepotu, a koja je prvog dana na berzi dosegla vrednost od 1,4 milijarde dolara.

Glumica je ranije priznala da je stvaranje brenda i razvoj kompanije užasno težak posao i u jednom trenutku nije znala treba li tome da se posveti u potpunosti.

dzesika alba
Instagram