Glumica Marija Kran nakon razvoda od producenta Džoela Lubina vratila se u rodni Beograd. Marija vredno radi na novim projektima, pored toga uživa sa sinom Markom Leom, a odnedavno se uselila  u penthausu na Dorćolu.

Naime, prema pisanju Informera, Džoel je Mariji i njihovom sinu kupio nekretninu u srcu Beograda.

- Bivši muž Džoel kupio joj je stan i opremio ga po poslednjoj modi! Sav nameštaj je uvezen iz Italije. Marija je na useljenje zvala prijatelje, svi su se oduševili njenim novim domom, rekao je izvor za gorepomenuti list. 

Marija i Džoel su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a on je prošle godine rešio da Uskrs po julijanskom kalendaru proslavi upravo u Beogradu.

marija karan s bivšim mužem
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka.

Kako Džoel živi u Americi, a Marija je već neko vreme u Srbiji, brzo su se dogovorili da katolički Uskrs obeleže u Beogradu. On je doputovao iz Amerike, te se pridružio glumici i njihovom sinu u jednom beogradskom hotelu, gde su zajedno uživali u prazničnim običajima, rekao je upućen izvor za domaće medije.

Inače, Marija se nedavno pomirila sa bivšim partnerom Vladanom Balabanom, s kojim je pre nekoliko mesci imala buran raskid.

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel, Facebook screenshot Dečko Marije Karan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!