Naporni treninzi i tretman Emsculpt aparatom su dali vidljive rezultate na telu Anastasije Ražnatović, a to dokazuje i njeno telo koje je pokazala za potrebe photo shootinga.

Anastasija je počela da radi punom parom, pa tako i pored nastupa sa kojima je startovala u Parizu, pronalazi vremena i za vežbanje u teretani.

Zgodna pevačica nedavno je pozirala bez odeće, a sada je svoje pratioce oduševila, takođe provokativnim, izdanjem koje je namenjeno za profesionalni shooting. Smelo izdanje istaklo je u prvi plan njenu figuru koju je dovela do savršenstva uz poseban režim ishrane, treninge i tretmane.

Anastasija se odlučila za kožni komplet koji se sastoji od dubokih bokserica i topa bez bretela.
Instagram 

Naime, Anastasija se ovaj put odlučila za kožni komplet koji se sastoji od dubokih bokserica i topa bez bretela. Kako bi celu kombinaciju dodatno začinila, odlučila se i za kožne čizme preko kolena koje su dale odličan pečat celom izdanju.

Ona je ovim putem najavila i nove fotke na svom Instagramu, a dok ih ne objavi pogledajte u nastavku mali delić sa snimanja:

Anastasija Ražnatović zaigrala na kartu provokacije Instagram

Podsetimo, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović probila je led i nedavno je održala svoj prvi nastup u Parizu u jednom prestoničkom klubu. Anastasiju su na sceni pratili plesači koji su se potrudili da isprate svaku njenu pesmu koreografijom tako da nastup izgleda svetski.

Kako se pisalo, mladoj zvezda je na raspolaganje dobila privatnog vozača, luksuzan hotel, a kako je izgledao nastup za koji je uzela 15.000 evra pogledajte u nastavku:

Instagram Prvi nastup mlade pevačice.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici &a style="background-color: #ffffff;" href="https://invite.viber.com/?g2=AQAhZNP9q8tG805W8cmNYuUBRy4Ru7jI6INdGA8IejppGMQVkddAIXz%2FSgayfF5e&lang=en">ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!