Zbog načina života koji živimo, nemamo uvek vremena da odemo u teretanu ili se posvetimo bilo kojoj fizičkoj aktivnosti. Anastasija Ražnatović je, i pored redovnog vežbanja i ishrane koja joj daje sjajne rezultate, isprobala novi Emsculpt o kom poslednjih meseci bruje svi u krugovi neinvazivne medicine.

Nakon napornih treninga u teretani, potreban je odmor, a Anastasija je upravo rest day odlučila da provede na tretmanu koji vraća snagu i masu mišićima koji su bili neaktivni. Telo zateže i čini ga čvršćim, a mišiće definiše i izgrađuje.

Šta je Emsculpt tretman?

Emsculpt je nov neinvazivan tretman za eliminaciju masnoće i oblikovanje mišića, bez upotrebe skalpela, hirurgije i anestezije. Ovaj uređaj prvi je u svetu po načinu delovanja. Koristi elektromagnetnu energiju visokog intenziteta kako bi stimulisao rad i rast mišića kao i uništio neželjenu masnoću sa željenih regija.

Emsculpt tretman zateže telo i čini ga čvršćim, a mišiće definiše i izgrađuje.
Instagram 

Kome je namenjen?

Tretman ovim laserom namenjen je svima koji žele da ulepšaju “spoljašnjost” – oblikovanjem tela do vitke figure ali i da deluju na dubljem, unutrašnjem nivou tako što redukuju masne naslage.

Bitno je napomenuti da primena ovog lasera daje rezultate osobama čiji je indeks telesne težine (BMI) čak i do 35, što ga svrstava u red uređaja koji može da zadovolji potrebe za lepšim fizičkim izgledom velikog broja ljudi.

Da li je potrebna prethodna priprema za Emsculpt?

Prednost ovog tretmana jeste ta što nisu potrebne nikakve prethodne pripreme, a nakon tretmana možete da se vratite svojim uobičajenim aktivnostima. Tretman aktivira snažne kontrakcije mišića pri čemu daje osećaj zagrevanja u regijama koja se tretiraju. Naravno, tretman i pored zagrevanja nije bolan.

Prednost ovog tretmana jeste ta što nisu potrebne nikakve prethodne pripreme.
printscreen/instagram 

Kako funkcioniše Emsculpt tretman?

Sam tretman nije neugodan , ali vam treba nekoliko minuta da se priviknete na sam osećaj. Laser funkcioniše tako što koristi visoko intezivnu, fokusiranu elektromagnetnu tehnologiju (HIFEM) kako bi izazvao kontrakcije mišića. Stvaranjem velikog broja kontrakcija mišića dolazi do metaboličke reakcije koja gradi i jača mišiće, dok eliminiše masne naslage.

Kako on funkcioniše pogledajte u Anastasijinom videu:

Anastasija Ražnatović na emsculpt tretmanu instagram/raznatovicanastasija

Jedan tretman traje 30 minuta. a za potpun efekat, trebali bi ih uraditi 2 nedeljno tokom 15 dana. Dakle, sve skupa 4 tretmana. Ova metoda oblikovanja tela može se primenjivati u zoni : stomaka, butina i zadnjice.

Cena Emscult tretmana

Proizvođači, dodaju kako je čak 95,4% pacijenata zadovoljno rezultatima ove metode za oblikovanje tela. Za paket od četiri tretmana, moraćete izdvojiti 3000 – 4000 dolara odnosno 300.000 – 400.000 dinara.

U videu u nastavku pogledajte kako deluje Emsculpt tretman: