Botoks trepavica jedan je od poslednjih bjuti tretmana za kojim su dame potpuno izgubile glavu. I ne, nije u pitanju lash lift, već nešto mnogo bolje.

Zapravo, ukoliko želite duge, zdrave, guste i jake trepavice, onda je "lash botox" apsolutno za vas.

O čemu se ovde zapravo radi?

"Lash botox" nije isto što i regularan botoks, već ovaj tretman više liči na podizanje trepavica u kombinaciji sa hidrolizovanom keratinskom maskom za jačanje i negu.

Botoks trepavica je tretman koji hrani folikule i podstiče rast.
Shutterstock 

Procedura podrazumeva i ulja argana i sative, proteine, keratin, hidrolizovanu svilu, peptide i vitamine, a maska hrani dlaku dok istovremeno ispunjava vaše prirodne trepavice čineći ih gušćima, dužim i punijim.

Ovaj tretman odličan je izbor i za podsticanje rasta i popravljanje slomljenih dlaka, ali i duboku hidrataciju. Znači, hemijskom procedurom se vaše trepavice uvijaju i hrane, a razlikuje se od lash-lifta u tome što – ne boji trepavice, samo ih neguje. I efekat traje od šest do osam nedelja.

Botoks trepavica jedan je od najpopularnijih bjuti tretmana.
Shutterstock 

Zašto se onda zove botoks?

Iako se ne zna zašto je ovaj tretman dobio baš ovo ime, pretpostavka je da je to zato što je u pitanju brza procedura, odnosno potrebno je samo nekoliko minuta da se primeni. Cene se kreću od 1.500 do 4.000 dinara u salonima u Srbiji.

Za ovaj tretman se smatra da će transformisati industriju, te ako su vaše trepuške oštećene i treba im pauza od uvijača, lepljenja "veštaka", nadogradnji i maskare, ovo bi mogla biti opcija koja je baš za vas, a u videu ispod pogledajte rezultate sve popularnije procedure.

BOTOKS TREPAVICA ZA POGLED DOSTOJAN CRVENOG TEPIHA: Saznajte sve o najpopularnijem beauty tretmanu TikTok/boobeautybar