Izgleda da sada postoji uređaj koji može da tretira uporne akne, da podstakne kožu da proizvodi više kolagena, smanji pojavu bora i još dosta toga. Ok, i mi smo skeptični ali smo nedavno naišli na proizvod koji obećava sve ovo, i još više.

Radi se o uređaju koji emituje visoku frekvenciju i po ocenama koje je ima na Amazonu zaključujemo da ga žene obožavaju. Pored toga on je i pristupačan. Hajde da zajedno otkrijemo o čemu je ovde reč.

Reč je o uređaju brenda Apreuthy koji dolazi sa četiri vrste nastavka koji se koriste za tretiranje različitih regija na licu. Prvi nastavak, tj. glava u obliku kruga ima širok spektar primene i koristi se na obrazima i čelu, ovalna glava je pogodna za osetljiva područja oko očiju dok savijena cev služi za lečenje akni.

Pored lica, ovaj uređaj se može koristiti i za teme glave, te može pozitivno uticati na zdravlje vaše kose. On podstiče cirkulaciju i reguliše proizvodnju sebuma pa tako smanjuje iritacije i svrab. Nastavak u obliku češlja se koristi za regiju temena.

Apreuthy aparat kao i slične uređaje možete kupiti na Amazonu po ceni od 30 dolara pa na dalje. Sve što treba jeste da ukucate High-Frequency Machine i videćete veliki izbor.

Šta vi mislite o ovim uređajima i da li biste koristili neki?