Već neko vreme priča se o seriji knjiga koje princ Hari planira da objavi. U njima će navodno biti otkrivene sve tajne kraljevske porodice, s tim što će poslednja biti objavljena tek nakon smrti kraljice Elizabete.

Naravno, ne čudi što je nakon te informacije interesovanje za ono što će u knjigama pisati sve veće, pogotovo što je datum kada će se memoari naći na policama veoma blizu. Ako je verovati izvorima, knjige će se naći u prodaji već krajem godine, a velike su šanse da će one dodatno pogoršati već narušene porodične odnose.

Princ Hari već godinu dana radi na memoarima o svom životu.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Sada je o ovoj temi progovorio i Omid Skubi, dobar prijatelj Megan Markl, i otkrio iznenađujuće informacije. Naime, on tvrdi da kraljevska porodica ne treba da strahuje od onoga što će pisati.

"Hari zaista pokušava da osigura da u njegovoj knjizi nema materijala koji bi se na bilo koji način mogao smatrati negativnim prema kraljici ili njenoj vladavini. U toj knjizi on zaista želi da proslavi njen život i svoj odnos sa njom. Mislim da koliko god novinari žele da ovo bude knjiga puna Harijevih optužbi protiv porodice i napada, tako nešto se neće dogoditi.

Naravno, njegova priča je mnogo više od samo nekoliko godina njegovog života u ulozi vojvode od Saseksa. Mislim da će mnogi ostati uskraćeni za Harijeve bombastične optužbe, ali zbog toga njegovi memoari neće biti ništa manje zanimljivi", rekao je blizak prijatelj Harijeve supruge.

Prijatelj Megan Markl progovorio je o memoarima koje Hari piše.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

"Ovo pišem u ulozi muškarca kakav sam postao, ne u ulozi princa koji sam pre bio", rekao je Hari, a preneo Page Six.

Izvor tvrdi da će memoari biti zanimljiv prikaz Harijevog života, ali bez kontrovezi, jer on nije takav čovek.

Sa druge strane, sama kraljica nije skrivala zabrinutost od kako je Hari odlučio da sarađuje sa JR Moehringerom, nagrađenim piscem koji će zajedno s vojvodom od Saseksa prikazati iskustva, avanture, gubitke i životne lekcije koje su oblikovale Harijevu ličnost.

Memoari princa Harija neće otkriti još porodičnih tajni.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pričalo se i da su kraljica, kao i prinčevi Čarls i Vilijam bili veoma razočarani kada se saznalo da Hari već godinu dana radi na memoarima. Ostaje samo da vidimo da li će Hari zaista ispasti čovek od reči i govoriti o svom životu, ili će ponovo izneti u javnost prljave porodične tajne.

Kraljica je navodno veoma razočarana zbog toga što Hari planira da objavi u svojoj knjizi.
John Stillwell / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!