Autori Ornid Skubi i Kerolin Djurand uskoro objavljuju knjigu o kojoj bruji čitav svet. U njoj su predstavljeni, do sada nepoznati događaji koji su se dogodili između najpoznatijeg para, princa Harija i Megan Markl. Kako je do sada objavljeno, autori su se pri pisanju vodili stručnim mišljenjima ali i informacijama prijatelja popularnog para.

Nedavno smo vam predstavili detalje iz knjige koji se tiču tajnog Instagram naloga iza kojeg je stajao Hari, a sada je njegov blizak prijatelj, TomInski odlučio da otkrije još neke novitete.

Naime, Tom je autorima ispričao da je pre nekoliko godina savetovao Harija da prvo započne zajednički život sa Megan, a potom da odluči da li će je oženiti.

Prema pisanju Sunday Telegraph, princ Hari je tada bio jako uvređen rečima svog prijatelja i nije ga ni pozvao na venčanje, iako je Tom nekoliko puta naglasio da su njegovi saveti isključivo zbog dobrih namera prema svom prijatelju iz detinjstva.

Ipak, Tom je pozvao Megan Markl i princa Harija na svoje venčanje na Jamajci 2017. godine, koje se odigralo malo pre ovog sukoba.