Možda je princu Hariju Megan Markl ljubav života, ali mnogi se sećaju da je pre braka sa njom voleo Čelsi Dejvi sa kojom je bio u vezi nekoliko godina.

Koliko je njihov odnos bio ozbiljan svedoči i to što su mnogi bili ubeđeni da će par stati pred oltar, međutim, to se nije desilo.

Lepa plavuša kasnije je objašnjavala da nije mogla da podnese pritisak javnosti, kao i to što su je paparaci pratili u stopu, čak i godinama nakon raskida sa Harijem.

"Da, bilo je naporno. Bilo je previše, zastrašujuće i neprijatno. Doživljavala sam to vrlo teško kada je neka situacija bila loša. Nisam mogla da se nosim sa tim. Bila sam mlada, htela sam da budem obično dete i za mene, to je bilo užasno", rekla je posle raskida.

Čelsi Dejvi nije mogla da podnese pritisak javnosti tokom veze sa Harijem.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, priča se nije završila samo na tome što su se razišli. Malo nakon raskida pojavile su se priče da je Harija uznemiravala pozivima i porukama kojih je bilo na stotine dhnevno. Tako je princ ispao "dobrica", a Čelsi "negativac", te kada je nedugo potom ušao u vezu sa Megan, niko nije ni pomislio da je na Marklovu bacio oko zapravo dok je još uvek zvanično bio u vezi.

Čelsi Dejvi ispala je "negativac" nakon veze sa Harijem.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, kasnije se ispostavilo da je u pitanju laž, te da Čelsi nikad nije uznemiravala Harija, a na videlo su izašla i durga brojna neverstva. U godinama koje slede, ona se trudila da život vodi povučeno, te se o njenim partnerima, i uopšteno, ljubavnom životu, nije znalo ništa.

Čelsi Dejvi je nakon veze sa Harijem skrivala sve svoje partnere.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zato i ne čudi što je vest da se porodila toliko odjeknula u medijima, s obzirom da se nije znalo ni da ima nekog. Međutim, iako isprva nije bilo poznato ko je otac deteta, sada se konačno saznalo da je u pitanju uspešan biznismen i vlasnik lanaca hotela Sem Katmor-Skot (37) koji je, gle čuda, bio Harijev dobar drug na koledžu, piše Daily Mail.

Sem i Čelsi navodno žive zajedno već neko vreme, a da priča nije bez pokrića svedoči i jedna fotografija koju je Čelsi podelila na svojim storijima na kojoj šeta njegove pse na plaži.

Inače, Sem je brat Džeka Katmora-Skota (34), talentovanog glumca najpoznatijeg po ulozi u Oskarom nagrađenom filmu "Tenet", kao i po popularnoj televizijskoj seriji "Deception".

Sada se spominje i da su se Sem i Čelsi i venčali u tajnosti, ali te informacije nisu potvrđene. Uspešan hotelijer poseduje sopstveni dvorac i imanje u Bakinhemširu, kao i u južnoj Francuskoj, tako da se u Britaniji piše da je njegovo bogatstvo zapravo i veće od Harijevog, kao i da je Čelsi posle svih poniženja koje je prošla tokom veze sa princem konačno upala "kašika u med", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Čelsi Dejvi, bivša je devojka princa Harija koja je umalo postala britanska princeza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!