Princ Hari, pre nego što se smirio sa Megan Markl, imao je prilično burnu prošlost.

Dobro je poznato da je tokom mlađih dana voleo da izlazi, pije, pa čak i koristi nedozvoljene supstance. Međutim, britanska javnost svojevremeno je bila uverena da sve to radi zbog tadašnje devojke Čelsi Dejvi sa kojom je nekoliko godina bio u vezi i za koju se šuškalo de će biti nova princeza.

Istini za volju, i Hari i Čelsi bili su veoma mladi, a princ nije imao nameru da se skrasi, te su usledile i brojne prevare o kojima je štampa redovno pisala. Sa druge strane, godinama nakon raskida Čelsi je izjavljivala da nije mogla da podnese pritisak medija i interesovanje javnosti, te da je shvatila na kraju da kraljevski život ipak nije a nju i upravo je to bila kap koja je prelila čašu.

Princ Hari bio je sa Čelsi Dejvi skoro 7 godina u vezi.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Da, bilo je naporno. Bilo je previše, zastrašujuće i neprijatno. Doživljavala sam to vrlo teško kada je neka situacija bila loša. Nisam mogla da se nosim sa tim. Bila sam mlada, htela sam da budem obično dete i za mene, to je bilo užasno", rekla je posle raskida.

Čelsi Dejvi optuživali su da je uznemiravala Harija pozivima i porukama, te da je to razlog što su raskinuli.
David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, onda je ponovo "pukla bruka" kada se saznalo da je Čelsi uznemiravala Harija pozivima i porukama kojih je bilo na stotinu dnevno. Nakon što se digla ogormna pompa, Harijeva bivša nestala je iz javnosti, a nepunih godinu dana kasnije, princ je predstavio Megan Markl kao svoju novu devojku, što je otvorilo Pandorinu kutiju Harijevih laži, odnosno, svi su bili ubeđeni da je Hari na Marklovu bacio oko još tokom veze sa Dejvi.

Princ Hari ušao je u vezu sa Megan Markl nepunih godinu dana nakon raskida sa Čelsi Dejvi.
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da je sve iscenirana priča potvrdilo je i to što se ispostavilo da Čelsi ipak nije uznemiravala Harija pozivima, a mnogi su ubeđeni da je sve to odrađeno samo kako bi se ona predstavila kao "negativac", a Hari iz odnosa izašao "čistog obraza".

Narednih godina, Čelsi se retko mogla videti u javnosti, a privatni život držala je daleko od znatiželjnika, te ne čudi što je sve iznenadila vest da se porodila u tajnosti, s obzirom da niko nije znao ni da je bila trudna.

O momcima Čelsi Dejvi nakon Harija nije se znalo ništa.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako prenosi Daily Mail bivša advokatica porodila se prošlog meseca u Londonskoj bolnici "Čelsi i Vestminstner" i na svet donela prvo dete kom je dala ime Leo. Čelsi koja voli žurke očigledno je uspela da sačuva svoju trudnoću jer je živela u mirnom delu Čizvika u Zapadnom Londonu, a ne u prethodnom gradu Čelziju koji je prepun paparaca.

Čelsi Dejvi skrivala je svoje momke od očiju medija.
pritnscreen/instagram 

Identitet bebinog oca je misterija. Njne poslednji poznati partner bio je televizijski producent Džejms Maršal, ali sa njim se razišla 2018.

Čelsi je 2020. objavila da ima ozbiljnog dečka, ali nije otkrila ime svog izabranika uz obrazloženje:

"Postoji neko, a ovaj me prilično oduševio, nov je i ne želim da pričam previše", rekla je tada, te ostaje da vidimo da li će u nekom trenutku obelodaniti ko je otac nejnog sina, ili će to ipak zadržati za sebe, a još njenih gotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Čelsi Dejvi, bivša je devojka princa Harija koja je umalo postala britanska princeza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!