Pre nego što će uploviti u brak sa Megan, princ Hari "šetao" je sve same lepotice.

I dok su se neke potajno nadale da će baš one uspeti da "ukrote" princa koji je, kako je i sam priznao nebrojeno puta, živeo pre Marklove veoma raskalašno, bilo je i onih koje su više nego zahvalne što više nisu u toj priči.

Jedna od njih je i nekadašnja manekenka, a danas grnčarka Florens Sent Džordž. Ovu mladu ženu i dan-danas mnogi smatraju najlepšom Harijevom bivšom, a ona je nedavno prvi put progovorila o vezi sa njim.

Hari i Florens bili su zajedno 2011, ali najveći problem u tom odnosu bila je pažnja medija. Kako je Florens rekla, njena privatnost bila je naglo prekinuta kada su počeli da izlaze.

florens sent dzordz
Roland Hoskins / dmg media / Profimedia 

"Svi moji školski prijatelji bili su saslušani, a mom ocu su kampovali novinari ispred ulaznih vrata"

Grnčarka koja se 2014. udala za multimilionera Henrija Sent Džordža rekla je:

"Skidam kapu onim ljudima koji mogu da se nose sa tim načinom života, ali ja sam znala da to ne mogu".

Dodala je da, iako je tada bila tužna kada su raskinuli, danas je zahvalna zbog svega.

Inače lepa Florens pre Harija zabavljala se dve godine sa čuvenim vozačem Formule 1 Džensonom Batonom, tako da joj pažnja medija nije bila strana, ali joj je to uvek budilo anksioznost.

Upravo se zato i okrenula grnačariji jer joj je to smirivao anksioznost, ali i borbu sa postporođajnom depresijom u koju je upala nakon rođenja drugog deteta.

Florens je istakla da je ostala u dobrim odnosima sa Harijem, ali da je on kasnije sa svim bivšim devojkama morao da prekine bilo kakav kontakt nakon što je uplovio u vezu sa Megan. 

princ hari megan markl
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Ipak, čini se da lepu Florens koja je ranije imala uspešnu manekensku karijeru ovo i ne dotiče toliko. Uživa u svom životu daleko van očiju javnosti, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li opravdava titulu Harijeve najlepše bivše devojke.

pritnscreen/instagram Florens Sent Džordž, bivša devojka princa Harija