Drama princ Hari - kraljevska porodica ne jenjava.

Taman smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi nakon što je Hari objavio da izdaje svoje memoare koji će se naći na policama već oko ovogodišnjeg Božića, otkrilo se da zapravo ne piše jednu, već četiri knjige.

Kako stvari stoje, princ je rešen da obelodani sve tajne svoje porodice, ali i otkrije ko je odgovoran za rasističke komentare upućene malom Arčiju, čega se, kako navode strani mediji, najviše plaši princ Čarls.

Sada su procurili detalji pregovora sa američkim izdavačem "Penguin Random House" sa kojima je dogovorio vrtoglav honorar.

- Imao je izražen "uzmi ili ostavi" stav pri pregovaranju cene - rekao je za Daily Mail pouzdan izvor iz izdavačke industrije, te dodao:

- Hari je pristupio pregovorima hladno i započeo ih sa 25 miliona dolara. Pregovarači su bili šokirani njegovim pristupom.

princ hari pise cetiri knjige a ne jednu kako se smatralo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šokantan detalj ugovora je izdavanje druge knjige tek nakon smrti kraljice Elizabete (95), što je predložio upravo princ Hari.

- Postavlja se pitanje šta to Hari ima "u rukavu" i koga će targetirati, što je zaista delom nesvakidašnje, a delom i odraz nepoštovanja - zaključio je izvor.

Izdavanje knjige nakon kraljičine smrti ukazuje na to da ona ne nikako ne bi bila odobrena sa njene strane, ali i da Harija ne interesuje mišljenje ostatka njegove porodice.

Navodno je spreman da otkrije najdublje porodične tajne svoje bake, a nedavno je povodom svega rekao:

- Ovo pišem ne kao princ kakav sam se rodio, već kao čovek kakav sam postao - rekao je Hari.

princ hari kaze da ne pise memoare kao princ vec kao covek kakav je postao
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šta će Hari napisati u memoarima, i da li je zaista rešen da potpuno raskrinka kraljevsku porodicu, ostaje da vidimo.