Pevačica Konstrakta koja će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji pesmom "In Corpore Sano" doživela je pravu neprijatnost kada su sa mreža nestali svi njeni profili na kojima ju j pratilo preko 40.000 ljudi.

Ona se oglasila nakon svega na profilu benda "Zemlja gruva" čiji je nekadašnji član i objasnila šta se dogodilo.

U klipu "Umetnica je nevidljiva" objasnila da su joj svi nalozi hakovani, pa je otkrila koje će sledeće korake preduzeti.

Konstrakta je otkrila da su joj svi profili hakovani.
Youtube 

- Evo da vam se javimo, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na internetu. Svi nalozi su hakovani, i možda je tako bolje. Navikla sam biti sama - rekla je Konstrakta, i dodala:

- Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka.

Konstrakta je objasnila da je nasela na tipičnu internet prevaru.
Youtube 

Sada se saznalo i kako je došlo do ove situacije, a pevačica je nasela na trik kojim se služi većina hakera i nažalost, nije jedina.

- Profili su hakovani zato što sam ja neviđeni mag za mreže, pa sam kliknula na lažnu verifikaciju. Pokušaću da ih vratim, ako ne, vidimo se na nekom drugom. Iako su aktivni profili @konstrakta i FB Zemlje gruva, nisu naši. Poz. K. - stoji u objavi, a u opisu stoji i ovo - "Ne šaljite ništa na ove naloge i ne otvarajte poruke!!!" - objasnila je pevačica.

Konstrakta je objasnila da je kliknula na poruku sa lažnom verifikacijom.
pritnscreen/tiktok 

Ostaje samo da vidimo da li će Konstrakta ipak uspeti da vrati svoje profile, a ako ništa poslala je fanovima poruku da ne naprave istu grešku kao ona.

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!