Nakon filma "Pearl Harbor" nije bilo popularnijeg glumca od Džoša Hartneta.

Njegova popularnost je bila tolika da su mu predviđali da će postati novi Leonardo Dikaprio ili novi Bred Pit, međutim, to se nije dogodilo jer zgodni glumac nije podnosio pažnju medija i javnosti, a sve što je želeo bio je porodičan život.

Uprkos sve većem stanju na bankovnom računu i tome da je mogao da bira ulogu koju želi, Džoš je odlušio da napusti svetla Holivuda 2003. godine i potpuno se posveti normalnom životu bez pratnje paparaca i pažnje obožavatelja.

Džoš Hartnet stekao je svetsku slavu ulogom u filmu "Pearl Harbor".
Touchstone Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia 

"Mislim da sam se malo udaljio od Holivuda, jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želeo da pazim na svaku reč i želeo sam prirodno da rastem, tako da sam odlučio da u tom trenutku biti filmska zvezda nije za mene", rekao je svojevremeno.

Džoš Hartnet nije mogao da podnese pažnju javnosti.
Shutterstock 

"Za moje mentalno zdravlje i moju karijeru bila je najbolja moguća stvar da se držim podalje od Holivuda. Srećom, mislim da sam na vreme shvatio sledeće: radi se o stvaranju dobrog porodičnog i kućnog života i mogućnosti da radim stvari koje su divne kao što je snimanje filmova, to je za mene velika privilegija", dodao je.

Džoš Hartnet kaže da je morao da sačuva svoje mentalno zdravlje.
printscreen/youtube 

Glumca godinama nije bilo moguće videti u javnosti, a za to vreme izgradio je skladan, lep porodičan život - još od 2012. godine uživa u ljubavi sa koleginicom Tamsin Edžerton, sa kojom ima i troje dece. Zanimljivo je da je par tek pre nekoliko dana konačno razmenio bračne zavete, i to u tajnosti!

Džoš Hartnet nedavno se venčao sa suprugom Tamsin.
Shutterstock 

Ovaj 43-godišnjak i 10 godina mlađa lepotica stali su na ludi kamen 5. novembra prošle godine u Londonu i to na intminoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo tek nekoliko zvanica. Lepe vesti su tek danas dospele u britanske medije.

"'Zaljubljeni su kao prvog dana, a želeli su i službenu potvrdu svega, ali u tajnosti, u prisustvu samo najbliže porodice i prijatelja", rekao je izvor za "The Sun".

No, ne samo da je venčanje bilo obavijeno velom tajne, čitav njihov privatni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Tako, recimo, nikada nisu otkrili imena svoje dece, a za treće dete se čak ne zna ni kada je rođeno.

Džoš Hartnet krije svoj život od očiju javnosti.
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

"Ono na što sam najponosniji u životu je da imam troje dece i što imam divan odnos sa svojom partnerkom. Porodični život mi je divan, a ja i dalje stižem da radim i, što sam stariji, dobijam sve zanimljivije uloge", rekao je Hartnet prošle nedelje za magazin "Mr Porter".

Glumac i njegova supruga sada su uslikani prilikom šetnje, a više je nego jasno da je na putu i nova prinova s obzirom da je Tamsin pokazala zaokružen trudnički stomak. Ipak, ne sumnjamo da će i ovu informaciju sakriti od medija kao i sve do sada. Ipak, jedno je sigurno - zaista deluju nikad srećnije. 

Supruga Džoša Hartneta čeka četvrto dete.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Hartnet se malim koracima vraća na holivudska platna - uskoro će se pojaviti u novom špijanskum filmu Gaja Ričija "Operation Fortune: Ruse de guerre".

Džoš Hartnet uskoro se vraća na male ekrane.
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!