Kako domaći mediji prenose, Miloš Biković navodno planira svadbu s atraktivnom Crnogorkom Ivanom Milić s kojom već neko vreme uživa, a obzirom na činjenicu da se par u poslednje vreme retko odvaja, ne čudi mogućnost da su se odlučila da svoju vezu podignu na viši nivo.

Glumac će navodno svadbu napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori, a ove navode nije ni potvrdio, niti deomantovao u svojoj izjavi.

Ivana je pravnica, poreklom iz Bara, Crne Gore, a Miloš je svoju devojku javnosti prvi put predstavio prošle godine na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani.

Miloš Biković sa devojkom Ivanom Malić za koju se sumnja da će mu postati buduća supruga.
pritnscreen/instagram 

Evidentvno je koliko Ivana uživa u pažnji svog izabranika, a iako se za Bikovića pričalo da nije pretereno romantičan, nedavno je uspeo jednim potezom sve da ostavi bez teksta.

Ljubavni život Miloša Bikovića, obzirom na njegovu sposobnost da ga sakrije, je oduvek intrigirao javnost. Ipak, mnoge optužbe od strane njegovih bivših devojaka navele su na pitanje javnosti da istraže da li je svaka njegova veza bila slično turbulentna.

Ovo su bivše devojke Miloša Bikovića:

Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač, ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Ona je srce Miloša Bikovića osvojila još na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre 10 godina, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Jedna od prvih devojaka Miloša Bikovića bila je glumica Anja Alač.
Instagram 

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđaju na zajedničkim okupljanjima ili putovanjima zajedno sa kolegama sa klase. 

Brankica Sebastijanović

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru.

Brankica Sebastijanović je bila u vezi sa Milošem Bikovićem.
Instagram 

Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija "Samac u braku“, u tom ostvarenju tumačili su bračni par.

Razlozi raskida Miloša i Brankce nikada nisu bili poznati, ali je po okončanju veze, Miloš ubrzo počeo sa snimanjima u Rusiji.

Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom.

Spekulisalo se da je Milošu Bikoviću bivša devojka Saša Lus slomila srce.
Instagram 

Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih. Ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu "Led".

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu "Mitovi", poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Miloš Biković je bivšu devojku Aglaju Tarasovu poveo na venčanje Jelisavete Orašanin.
Instagram 

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice i košarkaša Miloša Teodosića. Aglaja je danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon "Leda" sve češće boravio u Srbiji.

Barbara Tatalović

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu "Hotel Beograd" u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

Barbara je tek nedavno šokirala javnost priznanjem da je bila žrtva psihičkog nasilja od strane Bikovića.
Instagram 

Ipak, Barbara je tek nedavno šokirala javnost priznanjem da je bila žrtva psihičkog nasilja od strane Bikovića. Kako je u svojoj objavi na Instagramu napisala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od traume.

U tome su joj pomogli višemesečni razgovori sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

- Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku - napisala je ona.

SVE SAM PREPOZNALA, MOGU SAMO DA DODAM NIZ GNUSNIH STVARI! Posle RUSKINJE još jedna Bikovićeva razvezala jezik o vezi sa glumcem! Instagram

Barbara je danas u srećnoj vezi sa sportistom, sa kojim redovno objavljuje fotografije na Instagramu.

Arina Vološina

Ovo je devojka koja je svojim iskustvom iz veze sa Milošem Bikovićem, podigla javnost na noge. Kako bomba je odjeknula vest da je Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi.

Ova mlada lepotica rekla je da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznela o srpskom glumcu.

Arina Vološina otkrila je da je Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi.
Instagram 

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku).

Ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to.

- Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja- objasnila je Arina.

NE MARI ZA OPTUŽBE BIVŠE DEVOJKE: Biković se na tvrdnje da je zao, grub i egocentričan samo NASMEJAO i poslao JASNU poruku! VIDEO Kurir televizija

Vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Ivana Malić

Najpoznatiji srpski glumac danas uživa u vezi sa Ivanom Malić, inače pravnicom iz Crne Gore sa kojom je vezu navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Miloš Biković danas uživa u vezi sa Crnogorkom Ivanom Malić.
Instagram 

Iako se na samom početku veze nisu pratili na Instagramu, niti su se zajedno pojavljivali u javnosti, Ivana nije krila ljubav prema glumcu, te je sitnim detaljima pokazivala emocije.

Ipak, da li će do svadbe zaista i doći kako se navodi u javnosti, ostaje nam da vidimo, a do tada u nastavku pogledajte kako izgleda trenutna izabranica Miloša Bikovića: 

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!