Miloš Biković baš zna da uživa, barem ako je suditi po komentarima na mrežama.

Glumac je trenutno na Tari sa devojkom Ivanom, ali nisu sami.

Tu se po svemu sudeći okupila više nego sjajna ekipa, među kojima su njegove kolege glumci sa kojima se sjajno slaže. Na Tari su trenutno Tamara Dragičević, koja je i objavila fotografije, njen suprug Petar Benčina, glumica Jelisaveta Orašanin, kao i Anja Alač s verenikom.

Miloš Biković trenutno uživa na Tari sa prijateljima i devojkom.
pritnscreen/instagram 

I baš tu smo došli do trenutka koji je mnogima privukao pažnju s obzirom da je Biković u društvu sadašnje devojke. Naime, dobro je poznato da se glumac tokom studija zabavljao sa Anjom, a iako odavno nisu zajedno, ostali su u sjajnim odnosima, te je Biković čak i kum njenom izabraniku sa kojim je u septembru prošle godine dobila dete.

Ekipa je bila više nego raspoložena, te su nasmejano pozirali na snegu, a pozitivni komentari nisu izostali, kao i pohvale na račun njihovog prijateljstva.

"E to se zove prijateljstvo", "Kakva ste ekipa", "Bravo narode, vidi se da se volite", "Ali Biki koji je sa bivšom i sadašnjom", "E to se zove uživanje", "Biki blažen među ženama"... delić je komentara koji su se mogli pročitati na mrežama, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod:

printsreen/instagram, pritnscreen/instagram Pogledajte kako je izgledalo druženje na Tari gde su trenutno Miloš Biković sa devojkom, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Petar Benčina i Anja alač sa verenikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!