Kada ste jedan od najpopularnijih srpskih glumaca poput Miloša Bikovića nije ništa čudno što je vaš život pod budnim okom javnosti.

To često znači da obožavatelje zanima sve, od ljubavnog života, preko porodičnih odnosa, pa tako i izgleda doma u kom provodi svoje vreme.

Glumac Miloš Biković inače vrlo ljubomorno čuva svoju intimu, ali je za Božić napravio presedan i pokazao svoj dom u kom je proveo praznike.

Miloš Biković fotografijom pokazao obožavaocima delić svog doma.
screenshoot/instagram 

Popularni glumac trudio se svih ovih godina da svoju privatnost drži dalje od očiju javnosti, ali je rešio da svojim obožavaocima zagolica maštu životnim prostorom i tako odlučio da im pokaže samo delić svoga stana.

Već prvi pogled na njegov okićen dom stvara utisak kao da smo zavirili u neki magični svet.

Na fotografiji se vidi da je dom dekorisan u skladu sa praznicima, tu je jelka, vide se i mermerne pločice, ali i kamin u kome lagano pucketa vatra što je prva asocijacija na pravu zimsku idilu. Miloš se pratiocima na „Instagramu“ obratio na dva jezika, srpskom i ruskom.

‒ Drvo je mokro, vatra mi se gasi‒ požalio se, a potom čestitao praznike.

Kako fotografija iz porodičnog doma otkriva, zidove iznad kamina krase ikone, kao i Milošev portret iz filma „Sunčanica“, a više fotografija možete pogledati u nastavku.

Instagram Miloš Biković pokazao je deo svog praznično okićenog doma u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!