Miloš Biković već neko vreme uživa sa Ivanom Malić, lepom pravnicom iz Crne gore, a par se u poslednje vreme ne odvaja.

Trenutno uživaju na Mokroj gori gde glumac ima apartmane, a društvo im prave i njegove kolege i koleginice.

Među ekipom je i njegova bivša devojka Anja Alač sa svojim verenikom, sa kojom je ostao u sjajnim odnosima i nakon raskida, a danas su veliki prijatelji, a ako je suditi po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, ekipa se sjajno zabavlja.

Miloš Biković trenutno uživa sa prijateljima na Mokroj gori.
pritnscreen/instagram 

Ivana posebno uživa u pažnji svog izabranika, a iako se za Bikovića pričalo da nije pretereno romantičan, nedavno je uspeo jednim potezom sve da ostavi bez teksta.

Naime, svojoj lepšoj polovini priredio je fantastično iznenađenje kada je zakupio bioskopsku salu kako bi imali projekciju filma samo za njih dvoje.

Miloš Biković nedavno je priredio pravo iznenađenje svojoj devojci kada je zakupio bioskopsku salu.
pritnscreen/instagram 

Miloš je imao karte za premijeru filma "Zlatni dečko", ali je odlučio da u miru i tišini odgleda novo ostvarenje reditelja Ognjena Jankovića. Tri dana kasnije došao je na ideju da zakupi manju bioskopsku salu u centru grada, a poveo je i devojku Ivanu. Njih dvoje su, navodi naš izvor, uživali u 90 minuta filma o mladom fudbaleru Denisu Markoviću, a nakon izlaska iz sale bili su nasmejani, što znači da im se mnogo dopao.

Gest Miloša Bikovića pohvalile su devojke i žene zbog romantičnog gesta.
Instagram 

Ovaj gest mnoge devojke i žene dočekale su sa oduševljenjem, te su se na mrežama često mogli pročitati komentari poput "Svaka čast", "Želim da i mene neko ovako iznenadi", "E to se zove galantnost", "Pravi Džentmen", "Bravo Miloše", "Kakva srećnica"...

Podsetimo, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu, a zatim i u Kombank dvorani, na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", u kom igra glavnu ulogu.

Ivana Malić i Miloš Biković prvi put su se pojavili zajedno na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu, a zatim i u Kombank dvorani, na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", u kom igra glavnu ulogu.
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu ove godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!