Reper Slobodan Veljković, popularniji kod mlađe populacije kao Cobi, uspeo je samo jednom objavom da napravi potpuni haos na Instagramu.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj pozira u kućnoj varijanti - majici i trenerci, kao i u neobičnim patofnama, a fanovima nije promakla i njegova "transfromacija".

Naime, iza nas su praznici, i dobro je poznato da je većina ljudi nabacila u ovom periodu po koji kilogram. Poznati nisu izuzetak, a upravo su to Cobijevi obožavatelji primetili i kod poznatog trepera.

Cobi je na Instagram okačio novu fotografiju, a mnogi su komentarisali da se poprilično ugojio.
pritnscreen/instagram 

Ispod reperove objave mnogi citiraju stih iz pesme sa Rimskim "Odakle sam ja", pa se šale sa njim i pišu mu "Vidi ga, debeli živi ga", i da je sam sebe opisao u numeri.

"Šmekerski", "Smršao si", "Bukvalno 100 kilograma", "Lele, lele, to je zver!", "Ozbiljan kralj", "Najjači si", "Mašala, jelo se", "Dobro ti stoje ti kilogrami viška", neki su od komentara.

Inače, Coby je prvi u trendingu na Jutjubu sa pesmom "Zatno dete", za film "Zlatni dečko", a kako reper sada izgleda, ali i neka njegova izdanja od ranije, pogledajte u galeriji u nastavku:

ATA Images Pogledajte u galeriji neka Cobijeva izdanja od pre, ali i kako izgleda danas.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!