Čuveni komičar i voditelj Nik Kenon ne prestaje da šokira javnost.

Nakon što je javno izjavio da monogamija nije zdrava, kao i kada se saznalo da je za pola godine dobio troje dece, bivši suprug Maraje Keri nedavno je još jednom sve zaprepastio.

On je obelodanio da čeka 8. dete i to samo 2 meseca nakon što mu je petomesečni sin preminuo od tumora. Javnost je ovo žestoko osudila, a komentari su bili brutalni, pogotovo kada se saznalo da trudnoće nisu bile planirane.

Nik Kenon čeka 8. dete.
Derek White / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ne može da ga drži u gaćama pa to ti je", "Nije ga ni prežalio, a već je napravio novu bebu", "Ovaj čovek mi se gadi", "Još su gore te što legnu sa njim", "Ovo je strašno šta ovaj čovek radi. Okej, pravi decu, niko ti ne brani, ali samo malo saosećanja sačuvaj makar zbog te žene koja je izgubila bebu", "Koristi kondom, kad već ne znaš da ga na vreme"... pisali su na mrežama.

Za Dan zaljubljenih njeogva bivša objavila je fotografiju njihovog pokojnog sina koja je rasplakala mnoge, a Kenon je priznao da nije uzeo dovoljno vremena da se nosi sa situacijom kako bi trebalo, kao i da mu je žao što je njegova bivša za novu trudnoću saznala iz medija.

Međutim, iako se na trenutak činilo da je shvatio da ne treba da upada u nove priče i pravi bebe "random" devojkama, Kenon je pre nekoliko dana objavio pesmu u kojoj se obratio svojoj bivšoj supruzi Maraji Keri. Sudeći po tekstu njegove nove pesme, on i dalje pati za svojom bivšom suprugom.

Naime, voditelj je za Dan zaljubljenih, 14. februara, u novoj pesmi "Alone", koja sadrži isečke Marajine balade "Love Takes Time" iz 1990. godine, priznao osećanja koja gaji prema bivšoj.

Nik Kenon javno pati za bivšom ženom, Marajom Keri.
Instagram 

Pesma je deo njegovog nadolazećeg mikstejpa "Raw NB: The Explicit Tape", koji je opisao kao svoju najličniju muziku do sada. Reč je o ljubavnoj baladi za koju kaže da "gospel njegove slomljene duše".

"Zaista vapim za svojom dušom na puno ovih ploča", rekao je ranije za E! News i dodao da je to bio terapeutski proces za njega.

Uprkos činjenici da Nik ne izgovara njeno ime, tekst implicira da se radi o Maraji Keri.

Nik Kenon posvetio je Maraji Keri novu pesmu.
Shutterstock 

"Kao prvo, reći ću ti da nemam ništa osim ljubavi za tebe", peva svojoj bivšoj supruzi u uvodnom tekstu.

U drugom stihu peva o tome kako smatra da Keri neće ponovo hteti da bude s njim i da mu se život promenio otkako su se rastali.

"Pokušavao sam da držim distancu, držim distancu. Lagao sam, kažem da sam kul, a znam da mi nedostaješ", peva Kenon.

Takođe se poziva na "novog muškarca" u životu svoje bivše i kaže da je odlučio da se drži na distanci.

Nik Kenon u pesmi tvrdi da osećanja prema Maraji ne može da izbriše.
Shutterstock 

"Ali ova sećanja ne mogu da izbrišem", nastavlja.

"Koliko god da te želim nazad, verovatno ti je bolje ovako. Jer ja još uvek trčim ulicama, još uvek sam sav u svojim bebama. Manekenke, pevačice i glumice govore da su trudne sa mnom. Moram da im plaćam 10.000 dolara nedeljno, brinem se o svojim najdražima. Ali ti se ne brini zbog mene, ti imaš muškarca pored sebe s kojim spavaš", peva Kenon.

Maraja Keri i Nik Kenon bili su u braku dve godine.
Shutterstock 

Maraja se povodom svega nije oglašavala, te svi željno čekaju njenu reakciju. Podsetimo, Nik i Maraja u braku su bili od 2008. do 2014, a razlaz je okončan gotovo dve godine kasnije. Bivši par zajedno ima dvoje dece, 10-godišnje bliznakinje Marokan i Monro.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!