Činjenica je da je između najpogatijeg čoveka sveta Džefa Bezosa i njegove devojke Loren Sančez strast i dalje jaka kao i prvog dana, iako su zajedno već četiri godine.

Vlasnik Amazona zbog nje je ostavio suprugu, a u poslednje vreme čak je počeo i da trenira samo da bi joj bio lepši.

Za sve to vreme njegova devojka koju još zovu "žderačicom muževa" uživa u njegovim milijardama i posećuje najprestižnije klinike u Kaliforniji ne bi li očuvala mladolik izgled.

Tako je i nedavno veče uoči Superboula prisustvovala zabavi koju su organizovali Biberovi nakon koje je došlo do pucanjave, a tom prilikom odabrala je usku, providnu haljinu koja je u prvi plan istakla njen dekolte.

Džef Bezos uslikan je sa žderačicom muževa.
SHOTBYJULIANN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džef, naravno, nije skidao poglede sa tela zgodne izabranice, a ruku na srce, nisu ni drugi, ali ne iz istog razloga.

Iako zgodna Loren definitivno privlači pažnju svojom pojavom, njeno lice bacilo je sve u drugi plan. I ona je, kao i mnoge strane ličnosti preterala sa filerima i botoksom, zbog čega odavno ne izgleda kao živo biće, već više kao "voštana figura", kako često pišu na mrežama.

Džef Bezos i Loren Sančez pojavili su se na žurki kod Biberovih, a svi su gledali samo u njeno lice.
SHOTBYJULIANN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bezosova nova devojka je hodajuća laž - grudi su joj prepune implanata i celo lice joj puno filera,ništa na njemu nije njeno!"

"Ona izgleda nestvarno, i to ne u dobrom smislu" - pisali su ljudi, aludirajući na njeno lice.

Loren je sve vreme ponosno paradirala, ruku pod ruku sa bogatim dečkom, i nije obraćala pažnju na zlurade komentare koji su ih pratili, a prizor njenog "nasmejanog" lica mnoge ja užasnuo jer je izgledala poput čuvenog "Džokera".

Bezosovu devojku Loren Sančez prozivali su da izgleda poput voštane figure.
SHOTBYJULIANN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, očigledno da Bezosu ne smeta njen izgled. Naprotiv. A još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Džefa Bezosa i njegove devojke Loren Sančez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!