Američki milijarder Džef Bezos dočekao je Novu godinu na luksuznoj jahti na Karibima sa svojom devojkom Loren Sančez i prijateljima, a deo atmosfere s dočeka podelio je na svom profilu na Instagramu.

57-godišnji osnivač Amzona na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s proslave s Kariba, na kojoj su im se pridružili čak i Lorenin bivši verenik Toni Gonzales i njegova supruga Oktober i sin Niko.

Naime, Loren i Toni ostali su u dobrim odnosima nakon raskida i već su nekoliko puta viđeni zajedno s Džefom, koji očito nema ništa protiv da se svi zajedno druže.

Džef Bezos je Novu godinu proveo sa bivšim verenikom svoje devojke, Tonije Gonzalesom.
Instagram 

A najbogatiji čovek na svetu je i ovog puta privukao dodatnu pažnju svojom isklesanom figurom koju je doveo do savršenstva zahvaljujući ljubavi prema Loren.

Jasno je u pripijenoj košulji šarenog dezena nikako nije mogao proći neprimećen.

Džef se inače 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastajanja upravo je bila zanosna Loren, koja je dobila ne tako pohvalan nadimak "žderačica muževa".

Džef Bezos i Loren Sančez proslavili su Novu godinu u društvu njenog bivšeg verenika.
Instagram 

Zaljubljeni par je prvi put viđen na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira.

Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije verovala i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao na početku, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!