Slavni fudbaler Vejn Runi pre nekoliko meseci našao se u jeku skandala nakon što je uhvaćen u hotelskoj sobi sa 3 21-godišnje devojke.

Nakon što su procurile fotografije, najpre je demantovao da se išta desilo, a potom promenio priču i govorio da su ga "navukli" zarad slave i popularnosti, da bi se na kraju ipak javno izvinjavao za sve što je uradio svojoj porodici, a pre svega supruzi Kolin.

Zbog sporne situacije sa jedva punoletnim devojkama tresli su mu se ugovori sa fudbalskim timom koji vodi, a brojni sponzori otkazali su saradnju. Ipak, istina je da ovo nije prvi put da je fudbaler prevario svoju suprugu, niti da je ona preko toga prešla, a kao glavni razlog spominje se upravo novac.

Kolin runi oprostila je suprugu sve afere.
Profimedia 

Runi koji je nekad bio u top 4 najbogatijih fudbalera na svetu nažalost svoje bogatstvo nje uvećao, već ga je poprilično spiskao na brze automobile, konjske trke čiji je pasionirani fan, ali i na skupe poklone za ljubavnice, ali i plaćao njihovo ćutanje, o čemu se više puta pisalo u medijima svih ovih godina.

Ipak, i dalje se ne može reći da je došao do "prosjačkog štapa" te je mnoge začudila poslednja informacija da je počeo da naplaćuje druženje s fanovima i to "masno".

Vejn Runi papreno naplaćuje druženje sa fanovima.
pritnscreen/instagram 

Naime, da biste slušali Vejna kako govori i slikali se sa njim potrebno je da izdvojite čak 450 funti, što je oko više od 63.000 dinara. Na tu informaciju reagovali su kako fanovi, tako i sportski svet i prozvali ga i javno, i na mrežama govoreći da je to "čisto bacanje para".

"Kakva lakrdija", "On pljuje po fanovima", "Nisu fanovi dužni da isplaćuju poklone za tvoje ljubavnice", "Ne po ovoj ceni Runi, iako sam, zakleti fan"... delić je onoga što se mnoglo pročitati na Tviteru.

Po ovoj ceni dobićete rukovanje sa fudbalerom, potpisanu majicu, jedno besplatno piće, večeru od tri jela i fotografiju za uspomenu, te je jasno zašto je Runijev bezobrazluk ražestio fanove.

Naravno, nije trebalo mnogo i da se razviju teorije kako je došao na ovu ideju, a većina je osudila upravo njegovu suprugu Kolin koja mu sve ove godine prašta afere, iako je svaki put "pazarila" sebi nov auto, dizajnerske komade ili skupe odmore sa decom i tako "naplatila" javna poniženja.

Vejnu Runiju bizarne biznis ideje daje navodno supruga Kolin.
printscreen/instagram 

- Verovatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam da mislim svojom glavom, a moj je brak nešto oko čega želim da se potrudim i da radim na njemu. I pre nego što počnu naslovi po novinama – ne, nisam Vejna primila nazad jer nigde nije ni otišao - napisala je Kolin svojevremeno nakon njegove xY prevare po redu i dodala:

- Da, bio je ovo us**n period i da, neko smo vreme smo proveli odvojeni i mislila sam da je našem braku došao kraj. Neću sada pisati koje su Vejnove vrline jer mislim da on to sada ne zaslužuje, ali on je neverovatno dobar otac. Napravio je neke glupe i sebične greške, na nekima je nešto naučio, na drugima očigledno nije. Ipak, možda će se i to promeniti. Ne možeš znati što će se sutra dogoditi.

Kolin Runi oprostila je Vejnu sve afere, a mnogi tvrde da je to uradila zbog novca.
pritnscreen/instagram 

Kolin za razliku od nekih drugih žena fudbalera nema posao i posvećena je petoro dece, iako je i te kako poznato da po pitanju njegovih biznisa sa strane ona je ta koja "povlači konce". Fanovi idu toliko daleko da tvrde da je rađala decu ne bi li obezbedila sebi lagodan život do kraja - jer ako dođe do razvoda to znači "petoro dece, pet paprenih alimentacija i život na kakav je navikla", te upravo nju mnogi krive da e odgovorna za neke njegove sumnjive poslovne odluke jer je "gladna novca".

Kolin Runi mnogi optužuju da je sponzoruša.
pritnscreen/instagram 

Da li u svim ovim pričama ima istine pokazaće vreme, ali haos zbog paprenih karata neće se smiriti u skorije vreme, ako je suditi po reakcijama na mrežama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!