Iako važi za muškarca koji "i nije neki lepotan", nekadašnji fudbaler Piter Krauč upamćen je po skandalu koji se dogodio 2010. godine. Tada se otkrilo da je varao svoju suprugu, prelepu manekenku Ebi Klensi za kojom su uzdisali muškarci širom sveta.

Piter je snimljen u utorak, u popularnoj londonskoj ulici Kings Road, tokom prazničnog šopinga sa ćerkom Sofijom (10). Piter je bio u crnoj odevnoj kombinaciji, nosio je kese i često gledao na sat.

Otkako je prevario suprugu, Piter Krauč redovno čuva svoju decu.
Max tollworthy / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ćerka Sofija je sve vreme bila uz njega, a upravo nju su čekali kada se dogodila čuvena afera. Manekenka Ebi Klensi bila je u drugom stanju kada je saznala šta se dogodilo na Piterovom putovanju, piše Story.hr.

Naime, javnost je 2010. godine šokirala vest da je Krauč spavao sa tada 19-godišnjom prostitutkom Monikom Mint dok je bio na momačkom putovanju u Madridu.

- Bilo je užasno. Za svaku ženu koja je trudna ili rodila, ovakvo nešto je teško - komentarisala je svojevremeno supruga fudbalera.

Ebi Klensi priznaje da ni sama ne zna kako je nakon prevare Piteru Krauču rodila četvoro dece.
Instagram 

Ebi je oprostila Piteru, a 2011. godine rodila je njihovu prvu ćerku Sofiju, a tri meseca nakon njenog rođenja, par se venčao. Kako su pisali britanski mediji, manekenka sada ima kontrolu nad suprugom s kojim je dobila četvoro dece, sinove Džeka (2) i Džonija (3) i ćerke Sofiju i Liberti (6).

Ebi sada uživa u životu i često ide na odmore sa prijateljicama i zabave dok je Piteru "pripala čast" da pazi na njihovu decu. Nakon svega što se dogodilo, par je učvrstio svoj brak, ali nedavno je manekenka otkrila neke detalje njihovog odnosa.

Rekla je da su prolazili kroz krizu i "bili na lošem mestu" dok su čekali njihovo četvrto dete, sina Džeka.

- Mrzeli smo jedno drugo, pa ne znam iskreno ni kako sam ostala trudna. Trudnoća s našim sinom Džonijem je bila pakao. Mrzela sam ga i on je mrzeo mene i nemam pojma kako se ova sledeća dogodila - ispričala je Ebi za Heat World.

U isto vreme, supružnici su govorili samo divne stvari jedno o drugome i delili romantične fotografije. Ipak, pomišljali su čak i na razvod, iako su preživjeli ono najgore: kada se saznalo za njegovu prevaru.

Više fotografija Pitera i Ebi pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Fudbaler i manekenka su preko 10 godina zajedno, uprkos prevarama