Katarina Grujić i njen suprug nedavno su postali roditelji, a na samom početku krili su vezu od očiju medija.

Isto je bilo i sa trudnoćom, uprkos fotografijama koje su kružile mrežama i potvrdile da pevačica ipak jeste u blagoslovenom stanju.

Ipak, vesti su potvrdili u avgustu prošle godine spektakularnim venčanjem, nakon čega se Kaća preselila u fudbalerov stan. Nakon porođaja Marko Gobeljić ju je iznenadio fantastičnim iznenađenjem, što možete i videti u galeriji ispod ukoliko ste propustili, a svaki detalj za njihovu naslednicu pažljivo je odabran.

printscreen/instagram Pogledajte kakvo iznenađenje je priredio Marko Gobeljić za Katarinu Grujić.

Sada su komšije za Blic otkrile kakav su par van svetlosti kamera, i šta se to dešava u njihova četiri zida.

- Marko je bio vetropir dok nije upoznao Kaću, ona ga je prilično smirila. Svašta se u tom stanu događalo pre nje. Bilo je i žurki, ma svega. Treštala je muzika svako malo. Malo je i “leteo u glavi”, prođe pa se ne javi, teško izgovori “dobar dan”, nešto smumla. Međutim, poslednjih godina se to promenilo. Ne znam da li je Kaća uticala na to ili se on jednostavno smirio, ali nekako je postao prizemniji - rekao je jedan stariji komšija i dodao:

- Nemojte da otkrivate moje lice, šta znam, mangup je to. Ovde ga u kraju zovu "šištavac", tako deluje malo rasejano i nervozno.

Marko Gobeljić se po rečima komšija promenio od kako je u vezi sa Katarinom Grujić.
printscreen/instagram 

Sa druge strane, prodavačice u obližnjoj prodavnici rekle su da nisu ni znale ko je on, dok nije zbog veze sa Kaćom i on zabršio u medijima.

- Tek kada je postao dečko Katarine Grujić saznali smo da živi ovde. On je često dolazila ali su više vremena provodili kod nje u kući jer je prostranije. Nju viđamo, dolazi i posle porođaja da kupi osnovne namirnice ali preterala je sa silikonima. Kada se našminka mnogo lepše izgleda, ali ovako kada nema šminku onda se baš vidi sve što je radila na licu. Mlada je, a izgleda starije.

Komšinice kaću da je Katarina Grujić privatno često bez šminke.
Instagram 

- Svi oni pričaju kako ih ne zanima šta se piše, a onda dođu i kupe sva izdanja.

Gospođa koja živi u zgradi Gobeljića kaže da je Marko danima spremao iznenađenje za Kaću kada sa ćerkom izađe iz porodilišta.

Marko Gobeljić iznenadio je Katarinu Grujić nakon izlaska uz porodilišta.
ATA Images 

- Ta dva dana je bila opšta ludnica. On je pocepan hodao po ulici, pripit. Dekorateri su unosili cveće, balone. Pokloni i dan danas stižu na adresu, a bake dolaze da čuvaju unuku dok mama ode do frizera ili kozmetičara. Kaća izgleda kao da se nije porodila, i uvek je sređena kao da nema bebu u kući. Sve postiže očigledno. Ne znam da li imaju dadilju, ali patronažnu sestru znam da su plaćali da im dolazi svaki dan. Lep su par njih dvoje iako mi kao poznate ličnosti nisu privlačili pažnju, rekla je komšinica.

Komšije kažu da su Gobeljić i Katarina Grujić lep i skladan par, kao i da ga je pevačica promenila.
ATA Images/Antonio Ahel 

Jedna od onih koja je bliska sa Gobeljićima izjavila je i da Kaća ne planira da miruje predugo.

- Kaća nije planirala da dugo odmara, mislim da je čak spremila i pesmu da izbaci uskoro. Ako sve bude teklo po planu, na proleće će početi da nastupa. Marko nema ništa protiv, samo da je ona srećna i zadovoljna. Dolazak bebe potpuno je promenio Marka, jedva čeka da dođe kući kako bi je držao i hranio. Kaća je još tokom trudnoće bila ozarena, a on je shvatio tek sada šta znači dolazak bebe u kuću, ispričala je ova devojka.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!