Katarina Grujić nedavno je postala mama devojčice kojoj je dala ime Katja, a njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić ne prestaje da je obasipa poklonima pažnje.

Nakon fantastičnog dočeka nakon izlaska iz porodilišta sada je rešio da je obraduje još jednom i to poklonom vrednim čak 7.000 evra.

Pevačica se odmah pohvalila na Instagramu uz reči "Najbolji muž".

Katarinu Grujić iznenadio je suprug vrednim poklonom.
pritnscreen/instagram 

U pitanju je narukvica luksuznog brenda Cartier, a poklon je sve ostavio bez teksta.

Inače, Marko Gobeljić, govorio je za javnost nakon porođaja supruge.

- Za Katarinu i mene je ovo sigurno najvažniji dan. Beba i ona su dobro, to mi je najbitnije. Najponosniji sam otac na svetu. Imala je bolove ujutru, odvezao sam je u bolnicu i oni su rekli da ostane. Odmah sam znao da će se taj dan poroditi. Otišli smo sa Katarininom sestrom u kafić, a onda sam otišao na trening, dobio sam od trenera slobodno da ne igram utakmicu. Nisam ih video uživo, zbog korone, ali za koji dan kaća izlazi, jedva čekam.

Marko Gobeljić kaže da su namerno krili trudnoću.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Na početku smo krili trudnoću, hteli smo da zadržimo privatnost, samo je porodica znala za lepe vesti. Kaća je htela da radi i ja sam je podržao u tome. Veridba je bila pre trudnoće - istakao je Gobeljić tada za "Blic", a kako izgleda soba njihove mezimice, kao i druga iznenađenja koje je priredio svojoj supruzi pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kakvo iznenađenje je priredio Marko Gobeljić za Katarinu Grujić.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!