Pevačica Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Katja, a sada je pevačica snimkom sve raznežila.

Naime, ona je sumirala 2021. godinu u jednom snimku u kom nisu mogle da stanu sve uspomene, ali sigurno jesu one najlepše. U svakom kadru je bila sa njenim suprugom Markom, a u jednom delu se pojavila i njihova ćerkica.

Ova godina je za nju bez sumnje bila najlepša, jer su u njoj ona i njen partner svoju ljubav krunisali brakom, a posle par meseci postali su i roditelji male princeze.

Podsetimo, Katarina i Marko nisu štedeli na svojoj naslednici, a ponosni roditelji su za opremanje Katjine sobe izdvojili 10.000 evra.

Mama i tata ne kriju oduševljenje što je došla njihova naslednica, a pevačica je u izjavi za medije otkrila i da je bilo suza radosnica kada se rodila.

- Marko je odmah počeo da plače kad je video Katju. To su iskrene emocije koje se ne mogu opisati rečima. Uhvatila sam juče sebe kako je tri sata gledam, a ona mirna, spava, pa me gleda... Bože, ja ne mogu da verujem da je to moje dete i odmah mi kreću suze, odjednom - rekla je Kaća.

ATA Images/Antonio Ahel Kaća sa ćerkom Katjom napustila bolnicu u pratnji supruga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!