Izreka "ne pada iver daleko od klade" u slučaju poznate brazilske lepotice i njene 13-godišnje naslednice zaista je istinita, a navedeno najbolje dočarava poslednja fotografija majke i ćerke koja je objavljena na Instagramu

I tokom ovih praznika bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrozio nalazi se u rodnom Brazilu, a svoje fanove na Instagramu je ovoga puta odlučila počastiti fotografijom s jahte na kojoj pozira u društvu 13- godišnje ćerke Anje.

Alesandra je i ovoga puta pokazalasavršeno telo manekenke.

"Moja mala morska sirena", napisala je 40- godišnja manekenka ispod fotografije na kojoj pozira uz svoju naslednicu koja je, poput nje, nosila bikini.

"Izgledate poput sestara", "Kako je tako brzo porasla?"samo su neki od komentara pratioca poznate brazilske lepotice. Iako joj je tek 13 godina, ćerka bivše Viktorijine anđelice već je imala priliku da snimi nekoliko modnih kampanja.

Godine 2018. u razgovoru za Harper's Bazaar Ambrosio je istakla koliko bi volela da se njena deca u životu bave onim što vole, a ako to bude manekenstvo, sigurna je da bi ih podržala pri svakom koraku njihove karijere.

Uz ćerku Anju brazilska lepotica majka je devetogodišnjem sinu Noi iz braka s Džejmijem Mazurom, američkim preduzetnikom i osnivačem poznatog denim brenda Re / Done.

U galeriji pogledajte koliko ćerka i majka liče:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka Alesandre Ambrozio neverovatno liči na majku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!