Pop zvezda Ana Nikolić u poslednje vreme slobodno govori o svojim privatnim pričama, braku sa Rastom i zbog čega nosi njegovo prezime, ali i oštro kritikuje hejtere na mrežama.

Kako je poznata pevačica jednom prilikom rekla, svesna je da slom braka utiče na dete, te zbog toga mnoge zanima kako vaspitava ćerku Taru, kao i koliko je Rasta uključen u ćerkin život.

Naime, ona je o svemu navedenom govorila gostujući u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

Pevačica je naglasila da ne bi želela da njena ćerka bude poput nje i otkrila je na koji način će to da spreči.

- Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu - rekla je Ana Nikolić.

Ana Nikolić otkrila je da ne želi da njena ćerka Tara bude poput nje.
screenshoot/instagram 

 Ana je otvoreno pričala i da je stroga majka, kao i da veruje da ponavlja obrazac svoje majke.

- Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutic i kažem "biraj"- ističe pevačica.

Ana Nikolić je otkrila da je za sada jedino ona ćerki autoritet, dok oca Rastu vrti oko malog prsta.
Instagram 

Pevačica je otkrila kakav je odnos njene ćerke sa ocem reperom Rastom.

- Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica - rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!