Ana Nikolić jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a pored toga što je tokom karijere ređala hit za hitom, za njeno ime povezivali su se i brojni skandali.

Tako se još uvek priča o "sukobu" sa Natašom Bekvalac, nakon što je snimila pesmu sa njenim bivšim mužem Rastom, kao i nedavni incident kada je izgubila kontrolu nad vozilom.

Nakon toga pisalo se i da je u vezi sa oženjenim, a na sve to obračunala se i sa antivakserima nakon što je objavila fotografije sa vakcinacije. Ako ništa, jasno je da pevačici nikad nije dosadno, a svoj britak jezik iskoristila je kao glavno oružje protiv onih koji su se na neki način okomili na nju.

Sada je u emisiji "EKSKLUZIVno" otkrila još neke detalje iz privatnog života koje publika nije mogla da zna.

Pre svega osvrnula se na odnos sa bivšima i otkrila da još uvek nosi prezime Đurić, ali kada misli da ga promeni.

Ana Nikolić otkrila je da još uvek nosi Rastino prezime.
Instagram 

- Prema Rasti sam imala milosti, baš zato što prema Miši nisam, ovom sam izgrebala auto, onom zalepila. Ja ostavljam potpise i ruinirane aute, ne časopise. Treba noću do Vračara u pidžami dojuriti taksijem. Još uvek sam zvanično Đurić, i ostaću sve dok Tara ne poraste - rekla je pevačica tom prilikom.

Ana nikolić objasnila je da je prema Rasti imala milosti za razliku od bivših momaka.
Instagram 

Potom se dotakla i ćerke Tare.

- Tara zna da mama radi, ali ne zna šta. Ona obožava tatinu muziku, Nućija, a moju muziku joj ne puštam. Neću da joj podgrevam to, ne mora svaka devojčica da bude kao mama. Ne bih ja svom detetu to poželela - dodaja pevačica.

Ana Nikolić kaže da ne bi volela da ćerka bude kao ona.
screenshoot/instagram 

- Uvek su me najviše nervirale majke koje samo pričaju o deci, ja ne volim da pričam o detetu jer imam toliko toga da kažem o sebi - priča Ana.

Osvrnula se i na svoje psihoterapije, pa otkrila kako one izgledaju:

- Bila sam birana i uvek su me birali, a na psihoterapiji me uče da ja treba da biram, ali bolje da ne biram - završila je pevačica sa izlaganjem i nasmejala sve oko sebe.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!