Ukoliko ste na prvi pogled zaključili da je reč o Rasti - svaka čast.

Kontroverzni muzičar koji trenutno služi kaznu i nosi nanogicu zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci danas neguje potpuno drugačiji stil oblačenja, a gotovo da ga nije moguće zamisliti bez karakterističnih dredova.

Ipak, na samom početku karijere izgledao je potpuno drugačije, te su mnogi saglasni da izgleda kao potpuno druga osoba.

U spotu za pesmu "Kasno je" iz 2011. godine Stefan Đurić stoji na polju, u jednostavnoj garderobi, iako je stilski muzika veoma slična onome što pravi danas, a što je kombinacija bluza, regea, hip hopa i popa.

Rasta je izgledao drugačije na početku karijere
printscreen/youtube 

Te 2011. to nije bio jedini spot koji je objavio, a već u sledećem, Rasta je klubu, i lagano počinje da se nazire imidž "opasnog momka sa asfalta", iako je tad imao svega oko 22 godine.

Rasta je na početku karijere izgledao potpuno drugačije.
printscreen/youtube 

Na Jutjubu je moguće naći i njegov intervju iz 2009. godine kada je imao svega 20 godina, a već se tada moglo naslutiti da će ovaj dečko izrasti u jednog od vodećih hitmejkera na domaćoj sceni.

Na Jutjubu je moguće naći njegov intervju iz 2009. kada je imao samo 20 godina.
printscreen/youtube 

Rasta danas može da se pohvali impresivnom muzičkom karijerom, a sarađivao je sa velikim imenima domaćeg šoubiznisa, poput Elene Kitić, Nataše Bekvalac, kao i Ane Nikolić sa kojom je bio i u turbulentnom braku, a koja mu je i rodila ćerkicu Taru.

Ana Nikolić i Rasta nekad su bili u braku.
Instagram 

Ana mu je u jednom trenutku i izgrebala automobil, a čak je navodno reagovala i policija jer su se, kako su tada pisali mediji, potukli u stanu.

Ana Nikolić danas je u okej odnosima sa Rastom, iako se pričalo da mu je zamerila saradnju sa Natašom Bekvalac.
Youtube 

Ipak, danas se čini da su to ostavili iza sebe, te su u normalnim odnosima zbog ćerke, iako se u jednom trenutku u javnosti digla prašina zbog insinuacija da je sa Natašom Bekvalac imao nešto više od prijateljske saradnje.

U galeriji ispod pogledajte još njegovih fotografija sa početka karijere i procenite i sami koliko se promenio za sve ove godine:

printscreen/youtube Pogledajte u galeriji kako je Rasta izgledao nekad na početku karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!