Ana Nikolić ne krije da vodi turbulentan život i svojim izjavama često nasmeje čitavu javnost. Kako je nedavno bila u centru pažnje zbog navoda da ima novog dečka, pevačica je ovog puta prokomentarisala da li je zaljubljena.

- Nažalost nisam, a volela bih da jesam. Znaćete kad budem, ja to ne krijem - kazala je Ana za "Kurir".

Pevačica je priznala da joj mediji nisu nedostajali i da sebe više ne vidi kao pevačicu:

- Ja sebe za par godina vidim iza kamere, kao nekog producenta. Nisam ja više za te egzibicije, nikad se nisam ni trpala u kadar.

ana nikolic
ATA Images 

Pevačica ovih dana vodi borbu sa ćerkom Tarom, kao i mnoge majke kojima se deca privikavaju na vrtić, pa otkriva da im ne ide glatko to jutarnje ubeđivanje za polazak među drugare.

- Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: "Neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet".

Ja je pitam: "Je l' si to rekla baki i deki?". Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet, ali verovatno je povukla na tatu - kroz osmeh kaže Nikolićeva aludirajući na repera Stefana Đurića Rastu.

Pevačica je otkrila da bi njen život mogao da izrežira samo Tarantino, a na pitanje da li će se pojaviti u multimedijalnom projektu svog bivšeg supruga Raste:

ana nikolic i rasta
Instagram 

- Ja sam se kod Raste pojavila u svakoj. Ja sam njegova životna muza i inspiracija. Je l' si ti neki komšija iz sela Donja Mutnica pa te zanima da li se svađam sa njim? - odbrusila je Ana novinaru na pitanje o reperu.

Podsetimo, Rasta i Ana su romansu otpočeli nakon poslovne saradnje, a iako se znalo da su neko vreme u ljubavi, javnost je bila iznenađena informacijom o tajnom venčanju.

Početkom 2017. godine obelodanjeno je da je Ana u drugom stanju, a pevačica je u avgustu 2017. rodila ćerku Taru.

Osim toga, Ana je nedavno izazvala udes u kom su oštećena tri automobila.

Ana je vozila Mercedes nemačkih tablica, a nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom, prednjom desnom bočnom stranom udarila je automobil koji je bio parkiran.

ana nikolic i rasta
Instagram 

Nakon toga, Ana je nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udarila još jedan automobil koji je bio parkiran. To isto vozilo je od siline udarilo u parkirani automobil marke "Golf".