Ana Nikolić s vremena na vreme na Instagram profilu objavljuje zanimljive video-snimke iz svog života.

Neretko je zbog istih na meti kritika, što se može pročitati u komentarima ispod njenih objava. Poslednjom objavom obratila se svima onima koji ne razumeju njen humor.

- Kada mi je najteže moj duh nadvlada moju tugu. Za sve tužne. Ovo je imitacija za "ograničene" umove. Za ljude "in the box", mora specijalno objašnjenje. Žalosno je koliko smo mi, ustvari, jedno licemerno, lažno-moralo društvo. U mom rečniku to se zove "primitivizam". A sada "rokajte", objasnite da sa mnom nešto nije ok. U psihologiji se to zove "projekcija" - napisala je pevačica.

- Da vas ne zadržavam, da vam ne objašnjavam nešto što vi "koji se zgražavate" nećete shvatiti ni u sledećem životu. Ja sam se ostvarila na svim poljima i mogu sada ovakve klipove da snimam, dodala je Ana Nikolić. Njena objava naišla je na pozitivne, ali i na negativne komentare.

"Anči genije", "Najjača si ženo, kraljice", "Opičena si, smejem se od ranog jutra", "Srpska Britni", "Mogla si da izabereš da imitiraš neki dobar lik a ne onu bolesnu ženu Savetu koja čak nije više ni živa. Ko je ono mogao da gleda?", "Glupo i žalosno ismejavati bolesnu ženu","Ni malo smešno", "Glupo i žalosno ismejavati bolesnu ženu. Pevaj jer jedino to znaš", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod Anine objave.

ana nikolic
Instagram