Dom Ane Nikolić u luksuznom beogradskom naselju pravi je raj u kome ona i njena ćerkica Tara svakodnevno uživaju.

Ana Nikolić svoj stan u Beogradu uredila je po poslednjoj modi. U Aninom stanu dominiraju bela, roze i krem boja, te se može reći da je pravi ženski raj. Dnevnu sobu krasi kamin, a najlepši kutak u stanu je svakako soba Anine mezimice.

Prostrani dnevni boravak uređen je u luksuznom stilu sa somotskim sivim nameštajem i belim komadima od drveta.

Ana se često fotografiše upravo u stanu, pa tako sa svojim pratiocima na Instagram nalogu pruži priliku da zavire u pojedine kutke iz stana u kom živi, pa smo tako odlučili da vam izdvojimo njene omiljene prostorije koje je prikazala na svom Instagram profilu.

Jedan od omiljenijih kutaka za fotografisanje joj je prostrani hodnik u kome je ceo zid prekriven ogledalom, pred kojim često pozira u nesvakidašnjim stajlinzima, po kojima je poznata.

stan ane nikolic
screenshoot/instagram 

Svoje slobodno vreme Ana najčešće provodi u svom prostranom dnevnom boravku, gde se na udobnoj garnituri opušta.

U stanu pevačica ima i kutak za vežbanje, koje je sada sastavni deo njene rutine. Obzirom da Ana Nikolić zahvaljujući redovnim treninzima uspeva da ostane u top-formi, pevačica u stanu ima i sopstvenu teretanu sa svim potrebnim spravama, pa nije čudno što joj na vitkoj figuri mogu mnogi pozavideti, iako je mišljenje nekih da izgleda premršavo.

stan ane nikolic
screenshoot/instagram 

Ceo stan je pravila baš po svom ukusu, a jedan od najlepših kutaka definitivno je soba njene ćerke Tare, za koju je majka osmislila pravu malu bajku. Na plafonu je oslikano nebo, a cela soba u roze tonovima podseća na sobu princeze.

U galeriji opširnije pogledajte kako izgleda stan Ane Nikolić:

screenshoot/instagram Stan Ane Nikolić