Pevačica Ana Nikolić, kako se priča, uspela je da smrša više od 50 kilograma. U intervjuu za "Blic", ona je otkrila kako je regulisala svoju kilažu i kako izgleda njena dijeta.

Ana je navela kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

- Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez.

Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo bršno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal.

kako je smrsala ana nikolic
Instagram 

Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe sem ribe. Ako mi bas padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - rekla je Ana i dodala:

-Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram.

Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4! - ističe ona.

JELOVNIK

DORUČAK:

- 2 jajeta na oko uz jedan paradajz

- Jogurt sa pahuljicama i 1 voće

- jabuka i šaka oraha

-kajsija/trešnje sa jogurtom

Instagram Ana Nikolić

RUČAK:

-supa od brokolija

-pržene paprike sa rižom

-losos i spanać

-pečurke sa lukom i belo meso

-zelena salata sa tunjevinom/škampima

- zelje sa ribom

VEČERA:

- jogurt

-ili neke voćke

Uz sve to pevačica svakodnevno trenira.