Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić sve su iznenadili kada su počeli otvoreno da pokazuju da glasine o njihovoj vezi jesu tačno, a naročito kada su se u tajnosti venčali. Par je ubrzo dobio ćerkicu Taru, njihova veza u javnosti izgledala idilično, ali čini se da im ipak nije bilo suđeno, pa su se ubrzo rastali.

Ono što se dugo čekalo jeste da je reper Stefan Đurić Rasta progovorio je o odnosu sa bivšom suprugom Anom Nikolić.

"Sa Anom se desila ljubav na prvi pogled. Nisam znao da će ona biti žena sa kojom ću imati dete. Nikada ništa nisam planirao, sve sam ostavljao da se samo desi. Sam brak sa njom se desio potpuno prirodno, neposredno... Jednom smo se pre nastupa dogovorili da ćemo da odemo do matičara i da ćemo se venčati. To je tako i bilo. Nikoga nismo obavestili, ali apsolutno niko nije znao, ni njen brat, baš niko. Čak su se i ljutili. Porodica je osetila kao da nisu dobrodošli", rekao je Rasta za emisiju "U trendingu".

On se prisetio njihovog početka veze i istakao da nikada nisu planirali brak, ni dete, već se to samo od sebe desilo sasvim prirodno.

"Ana i ja smo se dosta dugo zabavljali pre nego što su mediji to saznali. Tajno smo se viđali. To su bile organizacije kako da se vidimo, a da to neko ne sazna. To nam je bilo bitno", priča on i dodaje:

"Čak ni dete nismo planirali. Nisam razmišljao kao da imam 30 godina i da je vreme da imam dete. To se prosto desilo. Ljudi su mi govorili da ću postati svestatan koliko to može da promeni čoveka, nisam verovao. Mislio sam da sam nepromenljiv, ali se to ispostavilo pogrešno. Nisam mogao da zamislim sebe da menjam pelene", prisetio se Rasta.

rasta o odnosu sa anom nikolic
printscreen/youtube 

Kako je reper otkrio, njihova romansa je "pukla" od previše emocija, a njihov odnos uporedio je sa muzičkim spotom.

"To je bio turbulentan odnos, ali ne u smislu da smo imali toliko svađa i problema. Naš odnos je bio kao neki spot koji nikako da se završi. To je bilo ludilo. Putovali smo, išli na žurke, konstantno smo živeli taj neki život. U jednom momentu to nije bilo nešto što je racionalno. To je bio momenat kad smo shvatili da ipak živimo ovozemljaske živote i da imamo po jedan život" , otkrio je reper o njihovom načinu života tokom braka.

rasta o odnosu sa anom nikolic
Youtube Rasta i Ana Nikolić

Obzirom da Ana Nikolić veoma često ističe da je on njena najveća životna ljubav, reper se osvrnuo i na njihovu povezanost za vreme dok je bio u zatvoru.

"Osetio sam tu njenu ljubav. Moram da priznam da sam je čak osetio i kada sam bio u zatvoru. Pre toga u svakom momentu. Toliko smo bili posvećeni jedno drugom da to prosto nije bilo zdravo", zaključio je reper o njihovom ljubavnom odnosu.