Ana Nikolić je nedavno objavila fotografiju sa nepoznatim muškarcem za koga se sumnja da je njen novi dečko. S obzirom na to da su isplivale informacije da se muškarac sa fotografije zove Dejan i da ima suprugu, Valentinu Spajić, nastao je potpuni haos.

Iako se Ana nakon ovih navoda oglasila i sve demantovala, njene komšije su za "Super Tv" otkrile da se Ana ipak viđa sa njima nepoznatim muškarcem, koga sve češće viđaju u komšiluku.

Kako kažu pevačicu viđaju kako razmenjuje nežnosti i da par uživa u zajedničkim trenucima.

- Viđamo Anči stalno sa jednim istim muškarcem, pretpostavljam da je to taj novi dečko, o kome novine pišu ovih dana. On izgleda vrlo korpulentno i ponaša se kao džentlemen prema njoj, često dolazi po nju, te je vozi i odvozi gde poželi, a svaki put joj otvara vrata te pomaže da neometano uđe u vozilo - rekla je starija komšinica koja živi u istoj ulici kao i pevačica te dodala:

- Iskreno ne bih znala da li se baš uselio kod nje, ali ga često viđam da svraća. Stvarno deluju zaljubljeno. U početku su samo drugarski prolazili do kola, a sada se ne libe da razmene poljubac, te se sve češće drže i za ruke dok ne sednu u auto. Ona krije da su u vezi zbog njegove žene, ali i zbog Raste.

ana nikoloc sa novim deckom
Print Screen / Instagram 

Drugi komšija koji takođe živi u blizini Aninog ulaza otkrio je da pevačica najčešće sama vodi ujutru ćerku u vrtić, a da u popodnevnim satima često taj isti muškarac dođe po nju, te u tim situacijama ona sija od sreće i uvek je tip-top sređena.

- Baš sam se pitao ko je novi dasa koji dolazi kod Ane, drago mi je što je konačno našla nekoga, pa šta fali i ako je oženjen. Vidi se da je ona baš srećna, sija kad izađe iz kuće i odmah mu trči u zagrljaj. Deluje da je zaljubljena do ušiju, i ja joj stvarno želim da se skrasi i ima nekog muškarčinu pored sebe, jer to zaslužuje.

Do sada je uglavnom sama izlazila na ulicu ili sa ćerkicom, retko kada im je ko dolazio u goste, sem porodice, a posle svega što ju je zadesilo i sa Rastom i njegovim odlaskom u zatvor, i te kako zaslužuje da nađe novu ljubav i bude srećna - zaključuje stariji gospodin.

ana nikolic
ATA Images 

Ono u čemu se ostale komšje slažu jeste da su navikli da je Ana, kako kažu, “na svoju ruku”, te nekad ume da im se javi na ulici, a nekad samo prođe.

- Svi imamo svoje žute minute, zato joj niko ne zamera ako se pravi da nas ne vidi kada prolazi ulicom. Bude dana i kada pozira i slika se tu ispred naše kuće na ulici po pola sata, te smo navikli da je viđamo u različitim raspoloženjima - kaže bračni par iz pevačicinog komšiluka i dodaje:

- Ono što niko ne može da ospori to je da je stvarno požrtvovana majka. Stalno je viđamo kako vodi ćerkicu negde, a često i sa njom pozira.

Mondo/Stefan Stojanović Ana Nikolić nakon razvoda