Pre nekoliko dana, Instagram profil Ane Nikolić eksplodirao je od komentara koji su nastali nakon što je pevačica objavila fotografiju na kojoj sedi u krilu nepoznatog muškarca. S obzirom na to da su isplivale informacije da se muškarac sa fotografije zove Dejan i da ima suprugu, Valentinu Spajić, nastao je potpuni haos.

Valentina se oglasila u medijima i otkrila da njena porodica pati zbog poteza Ane Nikolić i njene odluke da fotografiju objavi na društvene mreže.

- Nije tačno to što pričaju Anini prijatelji da Dejan i ja nismo dve godine zajedno. Mi smo u ovoj godini išli čak dva puta na zajednički odmor. Poslednjih godina imali smo probleme s vremena na vreme, kao i svi drugi parovi. Nismo zajedno od 10. avgusta, tačnije, to je vrlo bitna razlika, ta priča da smo formalno na papiru zbog dece je smešna jer deci nije potreban papir, već otac. Otac ih ne viđa, ne zove.

Ja sam pokušala da dođem do njega, da potpišem sporazumni razvod, ali to je nemoguće. On nema nikakav kontakt ni sa svojim starim roditeljima, bolesnim, svi smo u šoku, zapravo - rekla je Valentina za "Srpski telegraf" i dodaje da Anu krivi za to što je javno objavila sliku gde njenom mužu sedi u krilu.

Ana Nikolic
Print Screen / Instagram 

- Meni to nije normalno, Ana i Dejan imaju šifru definitivno. Zašto je javno stavila sliku sa mojim mužem? Vidi se da nije nešto u redu sa njom, skroz je neartikulisana. On nema emociju prema svojoj deci, a na nju je kliknuo zbog čaše, imaju istu šifru. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi i bilo krivo, ovako, osoba sa dijagnozom, strašno. Ima žensko dete, a ponaša se kako se ponaša.

Jedino me brine to što ne znam kako će deca da reaguju. Sina su već zafrkavali u obdaništu, govorili su mu: "Ti više nemaš tatu" i on je ceo dan plakao. Imam utisak da mu Ana brani da viđa sinove. Ja sam sa vaspitačima i učiteljima već obavila razgovor, pa ćemo videti.

Ipak, Ana Nikolić je konačno odlučila da se oglasi na ovu temu.

- Već 18 godina sam na estradi i nikada za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala.

Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela, pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - rekla je Ana Nikolić i dodala:

Ana Nikolic
Instagram 

- Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejana bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim.

Kao i do sada, ni ubuduće svog momka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet, niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume - rekla je pevačica za "Srpski telegraf".