Ana Nikolić tokom jučerašnjeg dana izazvala je udes u kom su oštećena tri automobila.

Pevačica je vozila Mercedes nemačkih tablica, a nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom, predjom desnom bočnom stranom udarila je automobil koji je bio parkiran. Nakon toga Ana je nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udara još jedan automobil koji je bio parkiran. To isto vozilo od siline udara u parkirani automobil marke "Golf".

Povređenih nije bilo, a policija je pozvana na uviđaj, nakon čega je pevačica radila alko-test koji je pokazao 0,00 mg/ml.

Ana se sada oglasila na svom Instagramu i pojasnila zašto je uopšte i došlo do udesa.

ana nikolic se oglasila nakon udesa
pritnscreen/instagram 

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar - započela je pevačica.

ana nikolic otkrila je zasto je doslo do udesa
ATA Images 

- Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka - završila je Ana sa izlaganjem i stavivši tačku na sve priče i spekulacije.