Ana Nikolić objavila je na svom profilu da je primila buster dozu i pozvala svoje pratioce da se vakcinišu, međutim, očekivano, to nije bilo svima po volji.

Nije trebalo mnogo vremena da je antivakseri zaspu negativnim komentarima, zbog čega je bila primorana da reaguje.

Ana je na svom profilu objavila potvrdu o vakcinaciji uz komentar kojim je jasno pokazala koliko ju je sve ovo izrevoltiralo:

- Ovo je moja treća vakcina...Ostaviću otvoreno da "pismeni" i "prepametni" vređaju...i brkaju lončiće...P.S. želim vam da vas sve COVID-19 zaobiđe...mene nije...i znam najbolje kako je, a mnogi koji ovde lupetaju javiće se. Isto ovako lično i da traže pomoć i pomoći ću im. Sve što je u mojoj moći. A mnogi će se postideti svojih odvratnih komentara - napisala je Ana ispod fotografije.

A potom se obratila i "hejterima":

- Nesuvisle i bez ikakvih relevantnih činjenica i dokaza, polu-svet ostavlja komentare i lupeta i komentariše "vakcine", medicinske teme.… ja mogu isključiti komentare… ali ne želim… ŽELIM DA SAZNAM GDE TAČNO JA ZIVIM… Prvo me to jako rastužuje… a dalje "mešanje" politike… zaista mi se povraća… Ali kao sto rekoh… "SVAKO IMA NEOTUĐIVO PRAVO DA UNIŠTI SOPSTVENI ŽIVOT, ONAKO KAKO SMATRA DA JE NAJBOLJE"….P.S. Alkohol… Vakcina… Politika…" DA NIJE TUŽNO… BILO BI SMEŠNO!"

ana nikoliv
printscreen/instagram 

Međutim, mnogima je upalo u oko još nešto.

Naime, na potvrdi je stajalo umesto Nikolić Đurić, pa je pevačica tako nesvesno otkrila da je zadržala Rastino prezime i nakon razvoda.

Podsetimo, Ana je pre par meseci preležala koronu o čemu je javno govorila:

- Preležala sam koronu, ali sam, Bogu hvala, prošla sa blažom kliničkom slikom. Ipak, psihički sve teže podnosim život u kom je sve podređeno pandemiji. Sve ovo predugo traje. Desi mi se često da zaplačem, jer je korona ubila mnoge ljude koje sam poznavala. Ko normalan ne plače kada živimo u vremenu smrti? - zapitala se pevačica u intervjuu za Hit Informer.