Koliko je život Ane Nikolić turbulentan govore brojna dešavanja čiji je glavni akter upravo ona, a koja su isplivala u javnost tokom prethodnih godina.

Tako se još uvek priča o "sukobu" sa Natašom Bekvalac, nakon što je snimila pesmu sa njenim bivšim mužem Rastom, kao i nedavni incident kada je izgubila kontrolu nad vozilom.

Pisalo se i da je u vezi sa oženjenim, što je ona demantovala, a ovoga puta Ana je rešila da napravi malu retrospektivu i tom prilikom istakla je da joj je žao što njen brak sa Rastom nije uspeo.

Ana Nikolić je sigurna da je njenoj ćerki najveći ožiljak to što Rasta i ona nisu zajedno.
printscreen/youtube 

Kako kaže, svesna je kako to utiče na njihovu naslednicu Taru.

- Žao mi je što moj brak nije uspeo, ja sam stara škola, verujem u instituciju braka. Pritom sam i romantik, emotivac i zaista sam zamišljala i želela da to zauvek traje. Mislim da sam to uradila u najboljem trenutku: kada je Tara još bila beba.

Želela sam da ona što manje to oseti i da joj život na dve adrese, kako nažalost živi, bude normalnost - rekla je Ana.

- Od prvog dana njen pas Simba ide s njom i vraća se sa njom da bi se što manje izmeštala iz svoje zone komfora. Sigurna sam da ovo ostavlja tragove i ožiljke na njenoj duši, ali mislim da su sada manji, da bi bili mnogo dublji ožiljci da smo se razveli kasnije - objasnila je Nikolićeva.

Ana Nikolić otkrila kakvog muškarca priželjkuje.
ATA Images 

Na pitanje ima li muškarca koji može da osvoji Anu Nikolić i kakav on treba da bude, pevačica je rekla:

- Lud! Jer možda neki i može da me osvoji, ali kako će izdržati moj tempo - to ne znam! Meni nikada nisu trebali avioni i kamioni, kule i gradovi. Uvek sam radila samo na čistu emociju.

Godinu za nama obeležili su i njeni incidenti u saobraćaju. Ana kaže da ima vozača, ali da joj prija i da vozi sama.

- Ja imam vozača! Okej ga je imati, ali nekada prosto čovek želi da bude sam. Tada slušam muziku, razmišljam, preslušavam pesme. Videli ste da sam katastrofalan vozač, ali moram da se pohvalim da parkiram bolje od svakog svog vozača i svakog muškaraca kog poznajem.

To mi niko ne može osporiti. Kroz grad vozim dobro, solidno, nekada i bezobrazno, ali mi vožnja po auto-putu teže pada jer su me uvek drugi vozili tom trasom - istakla je Nikolićeva za Alo!.

Ana Nikolić smatra da je bolje što se sa Rastom razvela dok je njihova ćerka bila beba.
Instagram 

Kada je reč o strahovima, rekla je da su sa majčinstvom došle i nove strepnje.

- Odavno sam prestala da glumim hrabru ženu koja sve može sama i koja je jaka. Vreme u kom živimo je zastrašujuće. Neizvesnost kao takva je meni jedan od najvećih problema. Tek sa majčinstvom su došle i neke nove strepnje. Kao umetnik sumnjam da li je to što radim uvek dovoljno dobro, da li će moja poruka doći do srca publike.

- Ali na sreću, srećem momke i devojke koji mi kažu: "Jao mi smo vas slušali kad smo bili mali". Tada postanem svesna koliko imam godina, ali i da sam obeležila nečije živote - zaključila je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!