Pop zvezda Ana Nikolić otvorila je dušu i osvrnula se na sva dešavanja iz 2021. godine, medijske ratove, današnje muškarce, odnos sa Stefanom Đurićem Rastom, vaspitanje svoje ćerke Tare, lične želje, ali i bol za ocem koja nikada neće proći.

Naime, ona je o svemu navedenom govorila u intervjuu za Pink.rs, a kako je otkrila trenutno joj je emotivni život na poslednjem mestu.

- Ja nemam emotivni život. Nemam, evo vi mi recite zbog čega. Počinjem da sumnjam u "džu-džu" magiju, to je ona crna magija koju mi bacaju neki zli ljudi, zle žene... (smeh). Nemam objašnjenje, stvarno!

Ustvari imam - kako zračiš, tako privlačiš. Meni na čelu piše "ne prilazi ni u ludilu", tako zračim. Nemam potrebu da mi iko prilazi- prokomentarisala je u svom maniru Ana, a onda se osvrnula na brak i otkrila da li planira da se ponovo uda.

Ana Nikolić trenutno ne želi vezu.
printscreen/instagram 

- Meni nije brak institucija... Ljubav je institucija. Da li verujem u nju - bojim se da više ne, jer je vrlo uslovna, što sam shvatila kada sam dobila svoje dete. Ne u početku, dok je bila mala, ali kako je rasla, počela da mi daje povratne informacije, ljubav da mi vraća, tada sam shvatila da je to jedina bezuslovna ljubav i da je sve ostalo manje-više interes, bilo koje vrste.

Postoji samo jedna bezuslovna ljubav, majke prema detetu. Ne kažem da će to zauvek biti moj stav, ali trenutno nisam sigurna da postoji bezuslovna ljubav između muškarca i žene- iskrena je pevačica.

Ana Nikolić želi da napusti Srbiju.
Instagram 

Kako je otkrila u 2022. godini želi da se fokusira na karijeru, otkrila je da razmišlja o promeni profesije.

- U 2022. želim da postanem biznismenka, a ne samo da pevam. Ne mogu više da pevam... Hoću, ali ne mogu više da putujem, da živim na zadnjem sedištu auta, niti u najboljim hotelima na svetu. Želim da spavam u svom krevetu, pored svog deteta, da budem u svojoj kući. Ne mora da znači da će to biti u Srbiji... U 2022. želim preseljenje u London! Ali, najvažnije je znati u životu odakle si pošao, to nikada ne smeš da zaboraviš - istakla je Ana za kraj.

Mondo/Stefan Stojanović Ana Nikolić nakon razvoda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!