Bivša manekenka Alesandra Ambrozio i jedna od najzgodnijih Viktorijih anđela, nedavno je napunila 40 godina, što se nikako ne bi reklo po njenom izgledu.

Sada je uslikana u minijaturnom bikiniju dok se u društvu prijateljica dobro zabavljala na jahti u rodnom Brazilu, a na njenoj figuri bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

40-godišnja Alesandra plesala je i skakutala u minijaturnom bikiniju, okružena lepoticama kojima bi malo ko odoleo.

Alesandra Ambrozio nedavno je napunila 40 godina.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Novu godinu je takođe dočekala u rodnoj zemlji s Ričardom, a fotografi su par ulovili na jednoj od plaža gde su pali i vrući poljupci.

Alesandra Ambrozio pokazala savršenu figuru.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Alesandra i Ričard su vezu potvrdili u februaru prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od onda se retko odvajaju.

Pre Ričarda Alesandra je bila u vezi s italijanskim dizajnerom Nikolom Odijem, a s bivšim verenikom Džejmijem Mazurom ima ćerku Anju i sina Nou.

Alesandra Ambrosio uživa s novim dečkom.
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zgodna Brazilka krasila je naslovnice više od 70 prestižnih modnih magazina, a još se nije desilo da nije na brojnim listama završila među najlepšim ženama sveta.

Ipak zgodna manekenka nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom, čak je imala i manjak samopouzdanja zbog izrazito klempavih ušiju.

Alesandra Ambrozi jedna je od najlpaćenijih manekenki.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

Karijeru je započela još kao tinejdžerka, a ubrzo je postala jedna od najtraženijih supermodela i ostvarila saradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolče & Gabane, Gučija, Moskina, Prade, Šanela i Živanši te je dugi niz godina bila anđeo Victoria's Secret-a.

Shuterstock, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Alesandra Ambrozio pokazala sjajnu figuru

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!