Ukoliko se sećate legendarnom filma sa Džim Kerijem "How the Grinch Stole Christmas", verujemo da vam nije promakla i jedna od glavnih protagonistkinja Sindi Lu Hu, koju je igrala glumica Tejlor Momsin.

Lepa plavuša u svet glume ušla je sa samo 3 godine, a nakon božićnog klasika, gledali smo je u brojnim tinejdžerskim komedijama, ali i hit seriji "Gossip Girl".

Tejlor Momsin ušla je u svet glume još kao dete.
pritnscreen/youtube 

Međutim, danas Tejlor teško da biste prepoznali, a od one slatkice kojoj su predviđali blistavu glumačku karijeru gotovo da nije ostalo ništa.

Zapravo, godinama je punila novinske stupce problematičnim ponašanjem, a paparaci su je više puta uslikali u nimalo zavidnim situacijama. Zbog zloupotrebe alkohola i narkotika godinama je bila jedna od najomraženijih glumica u Holivudu, iako se više pisalo o njoj kao pevačici, u jednom trenutku veoma popularnog benda "Pretty Reckless".

Tejlor Momsin danas je više poznata kao pevačica nego kao glumica.
Shutterstock 

Danas, sa 28 godina, mnogi komentarišu da izgleda daleko starije, a na to se osvrnula i sama Tejlor u nedavnom intervjuu za "People" kada je potvrdila da su godine konzumiranja alkohola i narkotika usled teške depresije i te kako ostavile posledice i na njen izgled i na njenu psihu.

Tejlor Momsin danas izgleda potpuno drugačije nego u tinejdž danima.
Andrew MacColl / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, ako je suditi po Instagramu Momsinove, svakog dana je sve bolje, jer sa svojim pratiocima često deli detalje svoje mentalne borbe i nastojanje da danas živi zdraviji život nego ranije.

Tejlor Momsin danas je konačno na boljem putu.
pritnscreen/instagram 

Ove godine su konačno izbacili novi album nakon duge pauze koja je usledila nakon smrti njenog nekadašnjeg mentora, prijatelja i producenta Krisa Kornela koji se ubio veče nakon što su se videli i dogovaral idalje planove.

- Pozdravili smo se, izgrlili, dogovarali, a onda su me ujturu sačekale užasne vesti - rekla je jednom prilikom i istakla da joj je trebalo vremena da tuguje i da dugo nije mogla da piše svoju muziku. Sada je konačno spremna da se ponovo bavi muzikom, a kako je nedavno izjavila, čim popuste mere usled kovida, ponovo se vraća na turneju.

Međutim, iako se čini da se glumica i pevačica konačno "smirila" i da je na pravom putu nakon godina i godina burnog života, u prošlosti to nije bilo tako.

Momke je menjala kao čarape, opijala se i drogirala, a u jednom trenutku pisalo se i zbog njene kilaže zbog koje se tvrdilo da pati od anoreksije, te da daje loš primer devojčicama kojima je idol.

Sve to nastalo je nakon što je postala popularna zbog serije "Gossip girl".

Problematično ponašanje u seriji "Gossip girl"

Tejlor Momsen je dobila ulogu Dženi Hamfri 2007. godine kada je imala 14 godina. Upravo joj je ova uloga u "Gossip girl" dala priliku da snimi svoju prvu pesmu "Where Are You Christmas?", a nakon toga želja da se bavi muzikom bila je jača od toga da glumi.

"Gossip gilr" uticao je i na njenu manekensku karijeru, potpisala je ugovor sa čuvenom agencijom IMG Models i postala zaštitno lice Madonine modne linije "MAterial girl" 2010. godine.

Tejlor Momsin postala je zaštitno lice Madonine modne linije.
- / Wenn / Profimedia 

A onda je kao iz vedra neba objavljeno da Tejlor napušta seriju koja ju je proslavila. Zvanična priča je bila da želi da se posveti muzici, te da u životu ima druge prioritete. Prava istina je bila da je dobila otkaz zbog svog ponašanja. Bila je svesna svoje popularnosti, i počela je da naređuje stilistima, producentima. Nije želela da nosi frizuru kakvu je imao njen lik u seriji, već kakvu je imala privatno, a producenti nisu želeli da lik Dženi Hemfri postane "mračan".

Tejlor Momsin dobila je otkaz u seriji Gossip girl zbog lošeg ponašanja.
Sunset Box / Allpix Press / Profimedia 

Njeno ponašanje već tada je počelo da dospeva na naslovnice, ne iz pohvalnih razloga, a po njoj je "opleo" i čuveni stilista Tim Gan koji ju je nazvao "divom" i "dvorskom ludom".

- Bila je patetična, nije mogla da se seti svojim linija teksta, a nije da ih je imala toliko. Pomislio sam: "Zašto smo svi taoci ovog derišta" - rekao je dodajući da Tejlor nije trpela kritike, te da je smetala svima sa kojima je radila.

- Uvek je bila na telefonu, a čak i kada dođe na vreme na set, večito si morao da je moliš da krene da radi.

Čak je i glavni producent govorio da su njeni zahtevi bili kao da je velika holivudska zvezda, a ne glumica u usponu. Zato je i dobila "šut kartu".

Tejlor Momsin često je zaboravljala linije teksta na snimanju serije.
printscreen/youtube 

Tejlor je kasnije rekla da u to vreme nije bila svesna svog ponašanja, ali da je zahvalna što su je "ubili" u seriji jer je konačno mogla da se posveti svojoj pravoj pasiji - muzici.

Ona snima i dan-danas, a nove slike pokazuju koliko se izmenila iz vremena kada je bila slatki devojčurak. Ipak, više ne puni stranice skandaloznim ponašanjem, već uživa u svom životu daleko od svetla reflektora, a kako izgleda danas u odnosu na početak karijere pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte u galeriji kako je Tejlor Momsin izgledala nekad, a kako izgleda danas.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!