Ko su oni i koje priče nam donose u prvoj sezoni ekstenzije kultne serije saznajte ekskluzivno samo na HBO-Go platformi?

Skoro deset godina nakon gašenja kultnog sajta Tračare mnogo toga se promenilo u odrastanju tinejdžera. Društvene mreže i influenseri uzeli su maha i svi žele da znaju šta radi, gde se nalazi i kako se provodi, nova generacija elite sa Upper East Side-a.

Kako bi upoznali likove čije su priče stavljene u fokus i uspeli da zavirimo u njihove živote u najnovijoj Tračari, nema boljeg načina nego da se udobno smestimo, zgrabimo kokice i pogledamo šta se kuva u ekipi mladih tinejdžera Njujorka.

Ukoliko se pitate ko od ove godine vlada stepeništem ispred MET muzeja, vreme je da vam predstavimo likove koji će dominirati u ovoj potpuno novoj tinejdžerskoj drami:

1. Julien Calloway

Kraljica društvenih mreža, ćerka poznatog DJ-a i apsolutna modna ikona koja se budi u Chanelu i hoda pistama njujorške nedelje mode. Izlazi na najluksuznijim mestima, a ispod svega toga krije jednu tajnu.

Julien Calloway
Promo 

2. Zoya Lott

Autsajderka, aktivistkinja i borkinja za ljudska prava koja dobija stipendiju dolazi kao novo lice škole u koju (ne)pokušava da se uklopi, sve to joj olakšava činjenica da ima stariju polu-sestru koja je tu da snimi svaki njen korak.

Zoya Lott
Promo 

3. Kate Keller

Profesorka književnosti koja u jednom trenutku dolazi na brilijantnu ideju koja će izmeniti živote svih polaznika škole u kojoj predaje.

Kate Keller
Promo 

4. Otto, Obbie Bergmann IV

Najbogatiji i najpoželjniji mladić njujorške elite koji je rastrzan između bivše i sadašnje ljubavi, porodice i očuvanju njihovih vrednosti što ga dovodi u sukob na svim životnim poljima.

Otto, Obbie Bergmann IV
Promo 

5. Max Wolfe

Arhteip bad boy-a koga ćete svi obožavati. Ljubavni trouglovi, izlasci i nezaboravne žurke sastavni su deo Maxovog lika, a njegov fizički izgled i karakter ostavljaju bez daha.

Max Wolfe
Promo 

6. Audrey Hope

Klasična lepotica koja ispod fasade krije veliku tajnu i svakog trenutka strepi da li će se ona otkriti.

Audrey Hope
Promo 

7. Akeno Aki Menzies

Skejter i alternativac, sin jednog od najmoćnijih ljudi u Americi koji se bori sa unutrašnjim demonima. Aki je u dugogodišnjoj vezi, a sve dolazi na test kada otkrije svoju novu stranu.

Akeno Aki Menzies
Promo 

Ovi i mnogi drugi likovi tu su da začine atmosferu u kako u svojoj privatnoj školi tako i po čitavom Njujorku. A koje tajne kriju, možete saznati u prvoj sezoni ove nove serije čijih se prvih šest epizoda sa prevodom već nalazi na HBO-Go platformi. Mi nismo mogli da dočekamo da vidimo koje tajne kriju učenici i profesori, ko će sa kim na kraju završiti i naravno koje sve dizajnerske komade će poneti ulicama Njujorka.

Uplivajte u život tinejdž elite sa Menhetna i otkrijte zašto smo u jednom dahu odgledali sve dostupne epizode nove Tračare. Pored nove, na HBO-Go platformi vas očekuje i šest sezona originalne serije koje se apsolutno morate podsetiti i videti zašto je ovo priča koja je obeležila čitavu jednu generaciju.

XOXO Gossip Girl

serija tračara
Promo