Jedan pogled na profil ove lepotice biće dovoljan da shvatite zbog čega važi za najlepšu ženu na svetu. Olivija Kulpo je nakon takmičenja i osvojenih titula Miss USA i Miss Universe, izgradila pravo malo influenserko carstvo.

Ne samo što se okušala kao manekenka i voditeljka, već je i na Instagramu prati armija fanova, odnosno, nešto malo manje od 5 miliona.

olivija kulpo
Instagram 

S obzirom da striktno vodi računa o svom izgledu, teško će se desiti da je paparaci uhvate nespremnu ili nedoteranu. Tako je bilo i kada su je paparaci uhvatili u šetnji sa dečkom, američkim fudbalerom Kristijanom MeKafreiem od kog se ne odvaja.

Međutim, slavna lepotica nije imala pre njega sreće u ljubavi. Dugogodišnja veza sa muzičarom Nikom Džonasom neslavno je propala, a dok se nadala veridbi, on je planirao raskid.

Nik je pronašao utehu u deset godina starijoj glumici Prijanki Čopri, koju je zaprosio nakon samo dva meseca.

olivija kulpo
Instagram 

Zatim, u Olivijin život ušao je još jedan sportista, Dani Amendola, sa kojim je živela bajku. Ipak, pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice.

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo.

- Olivija želi da je primete na mrežama i u Holivudu, samo da bi zaradila mnogo novca. Imali smo lepih trenutaka i znao sam da grešim, ali i ona je znala! Seks je bio savršen, ali se ljutila što nisam objavljivao više fotografija sa njom na društvenim mrežama - rekao je između ostalog Dani, a zatim obrisao objavu.

Osim toga, Dani je naveo da mu je smetalo što Olivija želi konstantno da bude u centru pažnje, ali čini se da sadašnji dečko ove lepotice to ne gleda kao manu.

Da li će ova veza potrajati, ostaje nam da vidimo.

Više fotografije Olivije Kulpo pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Olivija Kulpo