Zbog redovnih treninga i brige o ishrani, Dženifer Lopez mnogima izgleda mlađe 20 godina. Latino diva ne krije koliko se trudi da održi svoju liniju, ali najnovije paparaco fotografije pokazuju da Džej Lo ne izgleda baš kao na fotografijama sa čuvenog Instagrama.

Nakon što su paparaci jednom dokazali da pevačica ne poseduje trbušnjake kao sa fotografija koje objavljuje, ovoga puta je u plan došlo lice latino dive.

U susret snimanju novog Netfliksovog trilera pod nazivom "The Mother", pevačica i glumica je podelila fotografije na svom profilu, koje su, naravno, naišle na niz pohvala.

Naime, Džej Lo je na svom Instagram profilu objavila fotografije u istom izdanju u kom su je paparaci "ulovili". Kada ih je profesionalni fotograf uporedio, mnogi su prokomentarisali da se latino diva dosta služi fotošopom.

Dok na fotografijama Dženifer deluje sveže i blistavo, savršene kože i bez ikakvih nepravilnosti, paparaco fotografije sa seta pokazuju da Džej Lo ipak nema tako savršenu kožu kako nam se to čini na uređenim fotografijama.

dzej lo
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I ona ima bore na licu, podočnjake, kao i druge male nesavršenosti koje su sasvim normalne i prirodne.

Inače, Džej Lo je jednom prilikom otkrila da se odrekla samo tri stvari zarad dobrog izgleda.

Više fotografija Dženifer Lopez pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez