Glumica Alisa Milano svetsku slavu stekla je kroz hit seriju "Čari" gde je igrala ulogu Fibi Halivel, jednu od dobrih veštica.

Nakon toga pojavila se u brojnim filmovima i serijama, pa čak i u "Grey's Anatomy", iako su je i dalje najviše pamtilo po ostvarenju koje ju je i proslavilo.

Međutim, iako do sad Alisa nikad nije bila neko ko je punio novinske stupce skandaloznim ponašanjem, sada se našla na svim naslovnim strana nakon što je odjeknula vest da je uhapšena nakon protesta ispred svoje kuće.

alisa milano na protestu
Allison Bailey/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Alisa je o svemu progovorila i na svom Instagramu otkrivši o čemu je reč.

Naime, policija je glumicu najpre upozorila da zajedno s članovima Udruženja "People for the American Way" mora da se skloni s tog područja, jer će ih uhapsiti po zakonu koji zabranjuje okupljanje gomile i zauzimanje ulica i pločnika.

"Upravo sam uhapšena dok sam protestovala i tražila od Bajdenove administracije i Senata da iskoriste svoje pravo i zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i recite glasno Senatu i Beloj kući da ta prava moraju imati svi, bez obzira na to gde žive", napisala je Alisa na svom profilu na Instagramu uz snimak sa protesta.

Podsetimo, Bajden stupio na vlast, državljani Amerike burno reaguju i ne slažu se sa njegovom politikom, a među njima je i veliki broj javnih ličnosti, prenosi "Fox news".